«Camilla este cea mai bine îmbrăcată membră a familiei regale»! Ar putea apărea pe coperta Vogue

camilla-ducesa.jpg

Redactorul-șef Vogue o vrea pe Camilla pe coperta celebrei reviste
Foto Getty Images

Este Camilla, soția Prințului Charles, un „style icon”? Deși aceasta nu are foarte mulți simpatizanți în rândul fanilor familiei regale britanice, se pare că stilul său vestimentar a atras atenția specialiștilor în domeniu, unii dintre aceștia considerând chiar că Ducesa de Cornwall nu are egal atunci când vine vorba de aparițiile sale!

Deși de-a lungul timpului Camilla Parker Bowles, Ducesa de Cornwall, nu și-a atras de partea ei prea mulți simpatizanți, având în vedere relația sa adulteră cu Prințul Charles, pe când acesta era căsătorit cu regretata Prințesa Diana, iată că există și destule persoane importante care o au la inimă pe aceasta! Recent, redactorul-șef al celebrei reviste Vogue, Edward Enninful, a făcut o declarație care, cu siguranță, îi va supăra pe admiratorii „celor mai iubite Ducese”, Kate Middleton și Meghan Markle. 

printesa-diana-vogue.jpg

Prințesa Diana, pe coperta revistei Vogue
Foto: Vogue

Este Camilla cea mai bine îmbrăcată membră a familiei regale britanice?

Deși cele două uimesc prin orice apariție și cheltuie sume considerabile pentru a apărea impecabil în public, se pare că altă membră a Casei Regale Britanice a atras atenția celor în domeniu cu stilul său vestimentar, redactorul-șef de la Vogue considerând chiar că „cea mai bine îmbrăcată membră a familiei regale este Camilla”, care adoptă un stil tradițional și clasic, ce știe că o avantajează cel mai bine, se arată într-un nou documentar, „Secretele croitorilor regali”, potrivit Daily Mail. 

camila-tinute1.jpg

Camilla adoptă un stil tradițional
Foto: Getty

Mai mult decât atât, corespondentul regal Emily Andrews, care a participat în documentar alături de alți experți regali, a dezvăluit că Enninful o place atât de mult pe Camilla, încât și-ar doi să îi propună să apară de coperta revistei Vogue în viitorul apropiat. „Edward Enninful, care este noul redactor-șef Vogue, o adoră pe Camilla, crede că se îmbracă cel mai bine. Crede că e superbă și o vrea pe coperta Vogue”, a spus aceasta. 

camilla-tinute2.jpg

Foto Getty Images

Dacă ar accepta oferta, Camilla ar urma exact traiectoria Prințesei Diana, care a apărut în numărul revistei din 1981, denumit „Ziua Nunții”, pe când era cunoscută drept Lady Diana Spencer, înainte de nunta sa cu Prințul Charles. De asemenea, regretata Prințesă a apărut pe coperta revistei și în 1997, post mortem, o fotografie cu aceasta fiind folosită drept omagiu, în memoria morții sale care a avut loc mult prea devreme și a îndurerat o 

țară întreagă la momentul respectiv. 

De asemenea, și Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a avut parte de această experiență în 2016, când a fost starul de pe coperta Vogue din Marea Britanie, pentru a marca 100 de ani de activitate a publicației. 

 

Citește și:

Prinţul Charles şi Camilla au ciocnit halbe de bere în cinstea lui Archie! Cum au petrecut în Bavaria

Prinţul Charles şi Camilla, 14 ani de mariaj! Cum a reuşit rivala Dianei să intre în graţiile reginei

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Are 28 de ani, este bogată, are o carieră de succes în modelling şi este considerată copia fidelă a regretatei sale mătuşi, Prinţesa Diana. Kitty Spencer are însă şi un iubit care îi face toate poftele. Tânăra a fost recent fotografiată cu un milionar de 60 de ani, Michael Lewis, cu care are o relaţie din 2018.

  • Bebeluşul de 3,2 kilograme care s-a lăsat aşteptat o săptămână de la soroc până să vină pe lume pare copia fidelă a tatălui său, moştenind inclusiv trăsăturile Prinţesei Diana. Specialiştii cred că odată cu ”mini-Harry”, moştenitorii tronului britanic vor scăpa de coşmarul calviţiei şi asta mulţumită bagajului genetic afro-american venit din partea mamei. Bebe s-a născut în zodia Taur şi ”îi e scris în frunte” să schimbe istoria.