Camilla, desculță pe plajă. Cum a încălcat soția Prințului Charles protocolul regal

camilla-printul-charles.jpg

camilla impreuna cu printul charles
Camilla și Prințul Charles, în Grenada
foto: Profimedia

La 71 de ani, Camilla Parker-Bowles are, cu siguranță, o slăbiciune pentru plajele cu nisip și pentru apa mării. După ce, în urmă cu aproape o săptămână, s-a bălăcit împreună cu Prințul Charles în Barbados, făcând deliciul fotografilor, Ducesa de Cornwall și-a scos din nou pantofii și a pășit cu picioarele goale pe plajă, în Grenada.

Vizita oficială a Ducelui și Ducesei de Cornwall în Caraibe este mai relaxată decât ar fi anticipat, poate, analiștii. În weekend, Camilla și Prințul Charles au ajuns în Grenada, o țară insulară situată în partea sud-estică a Mării Caraibelor. După o ceremonie oficială desfășurată la Parlament, cei doi reprezentanți ai Casei Regale Britanice s-au întâlnit cu mai mulți producători locali și s-au informat despre condimentele care i-au adus faima insulei, în special despre nucșoară și efectele ei terapeutice.

Camilla, desculță pe plajă, Prințul Charles și-a păstrat pantofii

Prințul Charles a a ales un costum gri cu dungi discrete, o cămașă frez și o cravată în aceeași nuanță, dar cu un ton mai intensă. Camilla a purtat un caftan crem peste o pereche de pantaloni albi largi și pantofi argintii. Cum vizita s-a încheiat cu o plimbare pe plaja Grand Asne, soția lui Charles a profitat de ocazie și și-a scos pantofii pentru a simți nisipul sub tălpi.

camilla-desculta-printul-charles.jpg

camilla desculta pe plaja impreuna cu printul charles
Camilla a renunțat la pantofi, ca să simtă nisipul fin sub tălpi
foto: Profimedia

 

Toate bune și frumoase, numai că protocolul le interzice femeilor din familia regală britanică acest mic răsfăț în timpul evenimentelor oficiale. În cel mai rău caz, ele pot renunța la pantofi, dar nu și la șosete, or în acest caz, Camilla pare să fi ignorat această recomandare. Ducesa a pășit încântată pe nisipul fin, cu Charles lângă ea, în lumina caldă a apusului, o imagine romantică ce a făcut înconjurul lumii.

În turneul lor din Caraibe, Ducele și Ducesa de Cornwall au inclus insulele St Vincent și Grenadine, St Kitts şi Nevis, Grenada şi Cayman, dar și Cuba, pentru ceea ce este considerată a fi o vizită istorică.

 

Citește și:

Prințul Charles nu este tatăl biologic al Prințului Harry? Scandalul din familia regală britanică

Prinţul Charles împlineşte 70 de ani. Iată 7 lucruri pe care nu le ştiai despre viitorul rege englez

Loading...

Citește și