Cămăşile mafiotului El Chapo se vând ca pâinea caldă

Ultima actualizare:

    Firma americană care produce  modelele preferate de «maestrul  evadărilor», Joaquin Guzman  El Chapo, nu mai face faţă cererilor
Firma americană care produce modelele preferate de «maestrul evadărilor», Joaquin Guzman El Chapo, nu mai face faţă cererilor

El Chapo revoluţionează industria ţoalelor! Cămăşile purtate de mafiotul de 57 de ani, care conduce Cartelul mexican Sinaloa, se vând acum cu 128 de dolari (536 de lei). A fost lansată deja o modă.

Deşi sunt de un gust îndoielnic, cămăşile lui Joaquin Guzman, supranumit El Chapo (Dopul, poreclă ce se referă la faptul că e scund şi gras, având înălţimea de 1,64 metri), se vând ca pâinea caldă. Cele două modele pe care mafiotul mexican le-a purtat în timpul interviului pe care i l-a luat Sean Penn (55 de ani), şi în timp ce îi striveşte degetele starului într-o strângere de mână amicală, sunt la mare căutare.

Firma americană care le produce, Barabas, nu mai face faţă cererilor din întreaga lume. Explozia vânzărilor s-a produs după ce magazinul companiei din Los Angeles şi-a făcut reclamă drept sursă a cămăşilor purtate de narcotraficant. Nu e prima oară când hainele inspirate de El Chapo sunt foarte cerute.

simeon stalpnicul png

Tricourile pe care este reprezentat chipul mafiotului se vând în prostie,de când a evadat ca în filme, la 11 iulie 2015,  printr-un tunel de 1,5 kilometri ce ducea până sub duşul din celula sa, din închisoarea Altiplano. Capturarea lui, la 8 ianuarie, nu i-a ştirbit din popularitate. El Chapo este văzut ca erou şi pentru prima sa evadare, din 2001, când a fost scos din puşcăria Jalisco, de gardieni mituiţi, ascuns într-un coş cu rufe murdare.

După acea ispravă, a fost capturat abia 13 ani mai târziu. Lider al celui mai puternic cartel de droguri Sinaloa (care are între 1,5 şi 5 milioane de membri activi), de 25 de ani, Guzman are o avere de 1,153 miliarde de dolari, 4 soţii şi 10 copii.

simeon stalpnicul png

Sean Penn, vânat de mafioţii mexicani?

Actorul Sean Penn a contribuit decisiv la capturarea lui Joaquin Guzman El Chapo, la 8 ianuarie. Acesta a acceptat ca starul să-i ia un interviu şi aşa a căzut în plasa forţelor speciale mexicane. Penn este acum în mare pericol. Mafioţii mexicani îl vor vâna pentru a-şi răzbuna şeful, susţine Michael Levine, fost agent secret al Agenţiei antidrog americane. “Ucigaşi plătiţi pot fi pe urmele lui sau ale apropiaţilor săi”, a spus acesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net