Câinele născut cu două picioare a fost salvat într-un mod incredibil!

Ultima actualizare:

    Un căţel norocos a primit minunea de care avea nevoieFoto: buzzfeed.com
Un căţel norocos a primit minunea de care avea nevoieFoto: buzzfeed.com

Tumbles este un căţel care s-a născut fără picioruşele din faţă. Când avea doar două luni, a fost salvat de asociaţia Friends of the Shelter Dogs (Prietenii câinilor fără stăpân n.r) din Ohio (SUA). Pentru că are un handicap, micuţul nu a putut concura cu fraţii lui pentru laptele mamei, aşa că preşedinta asociaţiei a decis că are nevoie de un ajutor cu adevărat special.

„Am decis ca Tumbles să primească îngrijiri speciale şi să fie hrănit cu biberonul pentru a putea creşte sănătos”, a explicat şefa organizaţiei, Angela Marx, pentru Buzzfeed.

Tumbles a primit un ajutor nesperat

Un cuplu inimos a văzut imaginile cu micuţul Tumbles pe pagina de Facebook a asociaţiei Friends of the Shelter Dogs, aşa că a luat legătura cu reprezentanţii organizaţiei pentru a le propune o idee inedită: un scaun cu rotile modelat de o imprimantă 3D.

„Cuplul a venit cu ideea unui design de scaun cu rotile şi a contactat Centrul de Inovaţie al Universităţii Ohio pentru a cere ajutor în confecţionarea scăunelului cu o imprimantă 3D”, a adăugat Marx.

Asociaţia care l-a salvat pe Tumbles a publicat imagini cu acesta bucurându-se de scăunelul primit. Căţelul va trebui să se obişnuiască cu acest dispozitiv, dar oamenii care l-au ajutat sunt foarte încrezători în evoluţia lui.

„Este foarte mic şi este încă în creştere, deci va trebui să înveţe să meargă. Suntem foarte fericiţi că îl avem pe Tumbles. Aduce o mare bucurie celor din jur”, a mai spus preşedinta organizaţiei Friends of the Shelter Dogs.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net