Cad ca muștele! Cum își hipnotizează un adolescent colegii pe stradă

Ultima actualizare:

    Hipnoza în plină stradă poate fi foarte periculoasăfoto: Shutterstock
Hipnoza în plină stradă poate fi foarte periculoasăfoto: Shutterstock

Adolescenții din Franța au inventat un nou joc periculos. Își hipnotizează colegii în plină stradă. Problema este că tinerii nu se trezesc, așa cum se întâmplă de obicei, la un simplu pocnet din degete. Dimpotrivă, acest gest îi adoarme din nou.

Autoritățile dintr-un departament din nordul Franței au atras atenția asupra unei practici populare printre elevii de liceu, care poate fi însă foarte periculoasă. Polițiștii au făcut public cazul unei adolescente de 17 ani care a căzut pe o stradă din Corbie, vineri, 4 decembrie.

Pompierii sosiți la fața locului nu au reușit s-o trezească pe fată, care dormea profund. Colegii adolescentei le-au explicat oamenilor legii că aceasta se afla sub hipnoză, disciplină practicată de trei băieți din anturajul ei. Astfel, fata adoarme brusc, imediat ce aude ”a dormi” sau un pocnet de degete. În timpul zilei, adormise de mai multe ori. De fiecare dată fusese trezită de unul dintre colegii ei.

Lucrurile pot scăpa ușor de sub control, așa cum au constatat chiar pompierii implicați în operațiunea de ”trezire” a fetei. La un moment dat, când aceasta și-a venit în fire, unul dintre pompieri a pocnit din degete pentru a o ține trează. Contrar așteptărilor însă, fata a dormit la loc. Adolescenta a fost transportată la spital, unde s-a trezit și a fost plasată sub observație până a doua zi.

Din relatările presei locale reiese că un adolescent de la liceul Lamarck și-a dovedit calitățile de hipnotizator în fața colegilor de școală. Mai mult, acesta le-a predat tehnica și altor doi adolescenți. ”E impresionant. Nu știu cum face, dar e în stare să facă oamenii să cadă ca muștele”, a povestit o elevă pentru Le Courier Picard.

Se pare că acesta nu este însă un caz izolat în Franța. Dimpotrivă, mai multe filmulețe circulă pe internet sub titlul DE ”street hypnose”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net