Brrr! Ia uitaţi cum se bălăceşte Vladimir Putin la temperaturi de -6 grade Celsius

h_54024248.jpg

vladimir putin, boboteaza, scalda
Vladimir Putin s-a scăldat în apa îngheţată a lacului Seliger
foto: EPA

Întreaga Rusie a sărbătorit la 18 ianuarie Boboteaza, ziua în care Iisus Hristos a fost botezat în apa Iordanului de către Ioan Botezătorul. Preşedintele rus Vladimir Putin a intrat în apa rece, pe o temperatură de -6 grade Celsius pentru a marca în acest fel sfânta răbătoare.

Are 65 de ani şi o condiţie fizică de invidiat! Vladimir Putin a reuşit din nou să surprindă în stilu-i caracteristic! Joi seara, Preşedintele rus a intrat în apa rece a lacului Selinger, situat la 400 de km de Moscova, îmbrăcat doar în slipi. Îmbrăcat doar într-o haină lungă din blandă de oaie şi încălţat cu cizme tradiţionale, Vladimir Putin a urmat întru totul tradiţia specifică Epifaniei. S-a coborât în apa rece, s-a închinat şi apoi a mers la slujba de Bobotează.

vladimir putin, boboteaza, scaldaZoom
Preşedintele rus a venit îmbrăcat într-o haină din blană de oaie
foto: EPA

Deşi a fost crescut într-o Rusie comunistă, care se îndepărtase de Biserică, Vladimir Putin, care a fost ales preşedinte între 2000 şi 2008, apoi a fost timp de patru ani primul ministru al Rusiei, pentru a redeveni preşedinte în anul 2012, nu a evitat niciodată să îşi manifeste apropierea faţă de ortodoxie. Opoziţia l-a acuzat pe Putin că a făcut acest gest pentru a câştiga voturi. La 18 martie, întreaga Rusie va fi chemată la vot pentru a-şi desemna următorul preşedinte, iar Putin se pregăteşte pentru un nou mandat.

loading...
Loading...

Citește și

  • Vladimir Putin iubita Wendi Deng

    Mare iubăreț pare să fie președintele rus Vladimir Putin (63 de ani)! De când a divorțat sunt zvonuri potrivit cărora ar schimba femeile ca pe șosete. Mai nou, se crede că se iubește cu o femeie de afaceri.

  • Mai 2015. Campioana olimpică apare la un eveniment festiv în Moscova. Îmbrăcată într-o rochie roşie, Kabaieva (32 de ani) încă nu îşi revenise după ce a născut în februarie, în Elveţia. Timp de 5 luni nu s-a mai ştiut nimic de ea.