Bona din Moscova a decapitat copilul din cauza deciziilor lui Putin

bona_ucigasa.jpg

bona ucigasa moscova
Bona ucigașă a omorât copila de 4 ani pentru a protesta împotriva bombardamentelor asupra sirienilor
Foto: captură video

Gyulchekhra Bobokulova (38 de ani), terorista din Moscova care a decapitat o fetiță de patru ani și care a amenințat că se aruncă în aer, își schimbă declarațiile date polițiștilor de la o zi la alta.

Bona ucigașă care a șocat întreaga lume cu actul său sadic a declarat inițial că a auzit voci și că a ucis-o pe micuța pe care o avea în grijă "la ordinul lui Allah". Bobokulova a ținut să precizeze apoi că decizia sa a fost luată pentru că este nemulțumită de acțiunile rușilor din Siria, țară de care este foarte legată sufletește și în care și-ar fi dorit să locuiască.

"M-am răzbunat asupra celor care au vărsat sânge", a declarat Bobokulova, citată de HotNews. "Putin a vărsat sânge, avioanele au efectuat bombardamente. De ce sunt omorâți musulmanii? Și ei vor să trăiască."
După ce a decapitat-o pe fetiță, a luat capul acesteia și a început să umble cu el pe străzile Moscovei strigând că este teroristă. În urma investigațiilor făcute de autorități, se pare că Bobukulova nu are nicio legătură cu vreun grup terorist și nici nu deține vreo armă de foc sau explozibil.

Loading...
 
 

Citește și

  • terorista moscova bona

    Bona din Moscova care a ucis fără milă o fetiță în vârstă de patru ani a fost judecată astăzi, 2 martie. Aceasta și-a recunoscut fapta foarte senină și zâmbind, afirmând că Allah a fost cel care i-a ordonat să comită crima.

  • bona moscova copil cap

    Au apărut noi mărturii în cazul teroristei din Moscova care a retezat capul unui copil de patru ani. Femeia le-a spus polițiștilor că a auzit „voci” care au îndemnat-o la crimă. Părerile cu privire la cauza reală care au îndemnat-o să facă o asemenea faptă sunt împărțite. Se crede că aceasta s-a enervat atunci când a aflat că soțul său a părăsit-o.