Bomba sexy, dată în judecată că a violat câinele

24-peglob-1-89691515151.jpg

bomba sexy, viol catel, dulau, milionar, sedinta foto, data in judecata
Deyana Mounira este un fotomodel de succes pe Internet

1,5 milioane de dolari, atâta cere patronul de cluburi Tony Toutouni de la fotomodelul Deyana Mounira pentru că „i-a agresat sexual câinele din rasa terrier Regal”. Incidentul neobişnuit a avut loc în timpul unei şedinţe foto la care a participat şi dulăul Hef şi acum se rezolvă în instanţă.

Deyana Mounira este unul dintre cele mai bine cotate fotomodele de pe Instagram. Săptămâna trecută, Tony Toutouni, care are o avere estimată la câteva zeci de milioane de dolari, a acceptat să găzduiască o şedinţă foto pe proprietatea lui din Los Angeles. Deyana Mounira a venit însoţită de fotografi, machieuze şi alte fotomodele. În timp ce filmau la marginea piscinei a intrat în cadru şi căţelul Hef, care îi aparţinea lui Toutouni. Incitat de mişcările senzuale ale tinerei de 1,67 metri înălţime şi de fundul ei bombat, căţelul a început să o miroasă şi apoi să o încalece pe Deyana. Amuzată, aceasta i-a atins organele sexuale şi „pentru a-l calma, l-a satisfăcut manual”. 

24-peglob-3-895988.jpg

bomba sexy, viol catel, dulau, milionar, sedinta foto, data in judecata
Căţelul Hef a încercat să o încalece pe Deyana de la începutul şedinţei foto

În tot acest timp, fotograful îndemna căţelul să o încalece pe Deyana şi să participe la şedinţa foto. După ce a văzut ce a păţit Hef, Tony Toutouni, care are mai multe case în Los Angeles, deţine un lanţ de cluburi de noapte, are o colecţie de maşini de peste 1,5 milioane de dolari, un avion de 3 milioane de dolari şi un iaht de 4 milioane de dolari, a luat foc. Şi-a sunat avocaţii şi a dat-o în judecată pe Mounira. Vrea despăgubiri de 1,5 milioane de dolari pentru că „bomba sexy i-a abuzat emoţional, sexual şi afectiv animalul de companie”.

Mai mult decât atât, Toutouni, care a fost la rândul lui acuzat de Mounira că ar fi agresat-o sexual, el însuşi, susţine că „Hef ar fi fost realmente violat de fotomodelul care l-a aţâţat cu mişcările ei sexy”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1