Bomba asta sexy a dat cu Vladimir Putin de podea

24-pe-glob-foto1-140-230.jpg

În viaţa de zi cu zi Natalia Kuziutina, de 29 de ani, este o tânără sexy şi feminină
fotografii: gettyimages
Citeste tot despre: 

Antrenament cu năbădăi joi sera, la Soci! Vladimir Putin, de 66 de ani, a fost trântit cu putere la podea de laureata cu bronz de la Olimpiada din 2016, Natalia Kuziutina (29 de ani). Liderul de la Kremlin a spus la finalul antrenamentului că ”trânta l-a ajutat să revină la realitate”.

Vladimir Putin este într-o formă fizică de invidiat la cei 66 de ani ai săi. El a sosit neanunţat la un antrenament de judo care avea loc la ora 21.00 la Centrul de Antrenament Yug-Sport, din Soci. A făcut încălzirea cu sportivii care se antrenau în sală şi a acceptat provocarea venită din partea frumoasei Natalia Kuziutina, de 29 de ani.

Deşi toată lumea o cunoaşte pe Natalia drept o dură pe ”tatami”, Putin a acceptat să lupte cu ea. În câteva fracţiuni de secundă, Natalia i-a făcut un tur de cap şi l-a aruncat pe preşedinte cât colo. ”Mă bucur că am avut onoarea să lupt cu cel dintâi judoka al ţării!”, a comentat tânăra, care, pe cât de dură este în sala de antrenamente, pe atât e de senzuală în viaţa de zi cu zi.

”În timpul antrenamentelor nivelul de adrenalină creşte şi asta ne ajută să vedem mai bine şi diferit realitatea din jurul nostru. Pot spune că antrenamentul m-a ajutat să revin la realitate”, a declarat Putin pentru televiziunea de stat. Kuziutina participă la categoria de greutate de 52 kg la Olimpiadă şi, în 2016, a câştigat medalia de bronz.

La miezul nopţii, Vladimir Putin a fost provocat de laureatul cu bronz de la Olimpiadă, Ivan Nifontov, pe care l-a pus de patru ori cu spatele de tatami. În timp ce se antrena cu Beslan Mudranov, preşedintele rus s-a accidentat şi a avut nevoie de intervenţia doctorului pentru a continua lupta. După ce i-a fost pus un bandaj, Putin a continuat lupta. Preşedintele rus a venit la sală imediat după încheierea summit-ului la care au participat preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi preşedintele iranian Hassan Rouhani.

 

Loading...