Biografia lui Barack Obama s-a vândut ca pâinea caldă în 24 de ore! A depășit recordul memoriilor lui Michelle

barack.jpg

barack obama
Biografia lui Barack Obama s-a vândut precum pâinea caldă
Sursă foto: Gettyimages

Fostul președinte american, Barack Obama, dedică timp pasiunilor sale. Cartea de memorii a fostului preşedinte american Barack Obama, "A Promised Land", s-a vândut în primele 24 de ore de la ieşirea sa marţi pe piaţă în 887.000 de exemplare în SUA şi Canada!

Barack Obama a bătut recordul soției sale datorită cărții autobiografice lansate recent în Statele Unite ale Americii. Michelle Obama a vândut într-un interval similar 725.000 de exemplare din memoriile sale "Becoming".

Memoriile lui Barack Obama se vor publica în două volume, primul este "A Promised Land", care analizează viaţa sa politică înainte de a ajunge la preşedinţie, în timpul campaniei istorice din 2008 şi din primii ani de mandat.

obama_michele.jpg

obama michelle
Barack Obama și Michelle Obama
Sursă foto: Gettyimages

Al doilea volum nu are încă dată de lansare, dar judecând după entuziasmul cu care a fost primit primul se poate spune că și acesta va deveni un succes editorial. Se estimează că Barack Obama a încheiat un contract de peste 60 de milioane de dolari cu Penguin Random House pentru drepturile de publicare a memoriilor, relatează Hotnews.ro. 

Michelle Obama a făcut furori cu autobiografia sa, în anul 2018 

obamas_2.jpg

barack obama si fiicele
Barack Obama, Michelle Obama și fiicele Malia și Sasha
Sursă foto: Arhivă personală

Michelle Obama, un etalon de stil şi poate cea mai iubită fostă primă doamnă a Americii, a publicat la rândul ei o carte autobiografică care s-a bucurat de succes pe plan internațional. „Să scriu Becoming a fost o experiență profund personală. Vorbesc despre rădăcinile mele și despre cum o fată din Sud și-a găsit vocea. Sper că această călătorie a mea va inspira cititorii să găsească curajul de a deveni oricine aspiră ei să fie. Abia aștept să-mi împărtășesc povestea cu voi“, scria Michelle Obama, în 2018. 

Loading...