Bill Gates nu a primit la nunta fiicei decât invitați vaccinați anti-COVID

Ultima actualizare:

    Jennifer Gates, s-a măritat, sâmbătă, cu egipteanul Nayel Nassarfoto: Profimedia
Jennifer Gates, s-a măritat, sâmbătă, cu egipteanul Nayel Nassarfoto: Profimedia

Biletul de intrare la nunta lui Jennifer Gates, 25 de ani, fiica miliardarului Microsoft, a fost certificatul de vaccinare sau rezultatul negativ al unui test COVID-19.

La aceste rigori s-au supus toți cei 300 de invitați prezenți sâmbătă la evenimentul desfășurat la New York, cei 100 de barmani și ospătari și cei 50 de șoferi care au alcătuit alaiul de nuntași. Bill și Melinda Gates au ținut morțiș ca nunta să se poată desfășura în condiții normale, iar nuntașii să nu fie obligați să poate mască pe proprietatea privată. Astfel că înainte de evenimentul de sâmbătă de la vila din North Salem, în valoare de peste 15 milioane de dolari, o echipă de epidemiologi și virusologi au stabilit condițiile de desfășurare. 

Jennifer Gates, 25 de ani, s-a măritat, sâmbătă, la New York, cu egipteanul Nayel Nassar, de 30 de ani. La eveniment au fost prezenţi atât Melinda Gates, 57 de ani, cât şi miliardarul Microsoft, Bill Gates, 65 de ani. Nunta a costat peste 2 milioane $.

Pandemia de COVID-19 a afectat grav SUA, unde numărul persoanelor contaminate a ajuns la 46 de milioane și cel al deceselor, la 746.509.

Citește și:

Nuntă de 2 milioane $ pentru fiica lui Bill Gates. Moștenitoarea imperiului Microsoft s-a măritat cu hipistul Nayel Nassar

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net