Bilanţul morţilor în urma cutremurului din Italia a ajuns la 292

Ultima actualizare:

    11 români au murit la cutremurul din Italia
11 români au murit la cutremurul din Italia

Bilanţul cutremurelor produse pe 24 august în centrul Italiei a ajuns luni seară la 292 de morţi, iar alte zece persoane sunt dispărute.

Noi seisme, de 4,4, respectiv 3,7 grade, au avut loc luni în centrul Italiei. În cursul serii, Serviciul protecţiei civile a comunicat că bilanţul victimelor a crescut la 292 de morţi, precizând că alte zece persoane sunt dispărute, scrie Mediafax.

Centrul Italiei a fost afectat, pe 24 august, de trei cutremure de suprafaţă, cu magnitudini de 6,0, 5,4 şi 4,8 grade, urmate de sute de replici. Primul cutremur, de 6,0 grade, a avut loc la ora 3.36 (4.36, ora României), în zona Accumoli/Arquata del Tronto (la graniţa dintre regiunile Lazio şi Marche, în centrul Italiei), la adâncimea de doar 4 kilometri. Au urmat alte două mişcări telurice, la orele 4.32 şi 4.33, cu intensităţi de 5,4, respectiv 4,8 grade, la adâncimi de 8 şi 9 kilometri. Cele trei seisme au fost urmate de zeci de replici cu intensităţi între 2 şi 4 grade. Situaţiile cele mai grave sunt în comunele Amatrice, Accumoli şi Arquata del Tronto.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net