Bilanţ coronavirus Italia. Peste 5000 de persoane, infectate. 1200 de cazuri, în ultimele 24 de ore

Ultima actualizare:

Numărul deceselor din cauza coronavirusul a crescut foarte mult în Italia în ultimele două zile: s-au înregistrat încă 90 în 48 de ore. Astfel că bilanțul total al morților a ajuns la 197.

Numărul îmbolnăvirilor a crescut și el la aproape 5000 de persoane! Printre cei infectați în Italia se numără și trei români, a confirmat Ministerul român de Externe. Și Franța și Germania au fost confirmate peste 650 de îmbolnăviri fiecare. În contextul înmulțirii cazurilor, echipamentele de protecție sunt deja insuficiente în majoritatea țărilor UE, ceea ce îi pune în pericol pe medici și pe asistenți. Comisarul Uniunii Europene pentru situaţii de criză a declarat că Comisia Europeană face tot posibilul pentru a asigura suficiente materiale de protecţie pentru personalul medical. 

În România, 13 cazuri de coronavirus

A fost confirmat al 13-lea caz de coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat din Galați, revenit recent din Italia. Bărbatul de 72 de ani din Galaţi a revenit recent dinb Lombardia şi a dezvoltat simptomatologia conformă cu definiţia de cez COVID-19. În acest context, în 6 martie a fost transportat cu izoleta din locul în care se afla în autoizolare la Spitalul județean Galați, secția de boli infecțioase, unde se află în prezent internat

În Bucureşti a fost înregistrat primul caz de coronavirus 

Bărbatul din București a fost adus vineri seara la „Matei Balș” cu febră și scaune diareice, a precizat la Digi24 Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății. În acest moment este subfebril, dar prezintă în continuare patologie digestivă, rămânând sub observație și sub tratament. El se întorsese în data de 27 februarie 2020, cu avionul de la Roma şi, în urmă cu două zile a început să aibă febră şi scaune diareice. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net