Berlusconi se transformă într-o figurină de ceară! Fostul premier italian este de nerecunoscut

profimedia-0414920141.jpg

Fostul premier italian seamănă cu o figurină de ceară
Foto: Profimedia

Silvio Berlusconi (83 de ani) nu se mai remarcă prin nimic pe scena politică, dar asta nu îl împiedică să fie o figură controversată. Fostul premier al Italiei nu doreşte să accepte faptul că trecerea timpului lasă urme pe chipul oricărei persoane şi apelează la ajutorul mediuclui estetician pentru a combate ridurile. Din păcate rezultatul nu este unul dintre cele mai fericite, iar chipul italianului seamănă cu cel al păpuşilor expuse la muzeul figurinelor de ceară.

Silvio Berlusconi a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale la nivelul feţei în încercarea de a se menţine mereu tânăr, însă rezultatul este unul dezamăgitor. Acestea par să-l fi schimonosit şi transformat într-o figurină de ceară. Fruntea lipistă de riduri, zâmbetul împietrit şi dinţii de un alb imaculat, tenul aproape portocaliu creează o imagine strainie, departe de tinereţea pe care Berlusconi vrea să o transmită.

Silvio Berlusconi a fost premierul cu cel mai îndelungat mandat, de la al Doilea Război Mondial și până în prezent, dar s-a prăbușit rapid după ce a fost acuzat că a plătit pentru sex cu o prostituată minoră, și pentru o fraudă fiscală în 2013.

profimedia-0414920149.jpg

Berlusconi refuză să accepte trecerea timpului şi apelează la estetician
Foto: Profimedia

În anul 2011, Berlusconi a fost acuzat de faptul că a întreţinut un adevărat harem, format din cel puţin 14 tinere. Acestea ar fi locuit într-un imobil aflat în apropierea  oraşului Milano. Tinerele nu plăteau chirie şi primeau sume importante de bani în shcimbul unor favoruri sexuale. Ele îşi doreau să devină vedete de televiziune şi sperau că fostul premier Italian le va putea ajuta să avanseze în carieră.

 

Loading...