Berea şi biliardul ne menţin tineri

Citeste tot despre: 

Biliard, bere şi muzică bună. Sunt ingredientele ideale pentru a ne păstra veşnic tineri. Cercetătorii danezi au descoperit că ieşirile în oraş ne prelungesc viaţa.

Olé, băieţi! Ieşirile cu amicii sunt terapeutice pentru organism, susţin cercetătorii danezi. Consumată cu moderaţie (2-3 beri pe săptămână, n.n.), berea este un tratament veritabil împotriva ridurilor. Iar jocurile de societate, precum biliardul, asociate cu berea, îi menţin pe bărbaţi tineri. Pe lângă faptul că întăreşte sistemul imunitar şi ne protejează de diferite afecţiuni, licoarea cu hamei combinată cu exerciţii fizice încetineşte procesul de îmbătrânire.

Potrivit unui studiu realizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, drojdia de bere are efect regenerator asupra pielii. Ea conţine proteine, minerale, vitamine şi acid nucleic, acesta din urmă ajutând la formarea celulelor noi şi la menţinerea tinereţii. Oamenii de ştiinţă au descoperit că o singură halbă de bere băută în timpul unui joc de biliard este suficientă pentru a ne prelungi viaţa.

"Valiza" asta se transformă în set de picnic

Foarte tare! Elveţienii au inventat „bagajul” de maşină care îţi transformă vehiculul în dormitor cu bucătărie. Ideal pentru ieşirile în natură, dispozitivul costă doar 1.800 de euro (7.928 lei). „The Swiss Room Box” include un pat dublu, o masă, scaune şi un încălzitor, şi poate fi ansamblat în doar 5 minute. Realizat după modelul unei valize pentru militari, setul, care măsoară doar 1 m lungime,  încape cu uşurinţă în orice portbagaj.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1