Bebeluș născut cu câteva ore înainte ca mama să moară. Toată familia lui a fost răpusă de COVID-19

foto_titlu_front_24_1.jpg

Micuţul Kiril a venit pe lume cu şase săptămâni înainte de termen
Citeste tot despre: 

Miracol! Bebeluşul s-a născut cu doar câteva ore înainte ca mama lui să moară răpusă de COVID-19. Svetlana Sorocinskaia, 36 de ani, s-a îmbolnăvit cu virusul ucigaş după ce l-a vizitat la spital pe tatăl ei, răpus şi el de COVID-19.

O poveste dureroasă! Micuţul Kiril a rămas fără întreaga familie la doar câteva ore după ce a fost adus pe lume de mama lui, Svetlana Sorocinskaia, de 36 de ani. La finele lunii octombrie, Kiril Pincin, de 64 de ani, tatăl Svetlanei, a fost internat la un spital din St. Petersburg pentru a fi operat pe inimă. Operaţia a fost un succes şi, deşi a fost externat, tatăl fetei a murit la 5 noiembrie, la opt zile după operaţie, din cauza coronavirusului. ”Tatăl meu drag, ai fost cel mai bun om din lume, îmi pare rău că nu ai mai avut zile să îţi cunoşti nepotul”, a scris Svetlana, care lucra ca administrator la o clinică dentară, pe contul ei de pe o reţea de socializare.

Însă nu a apucat să îl jelească pe tatăl ei, că şi mama ei, Vera, de 62 de ani, s-a îmbolnăvit şi a murit după ce s-a dus la spital la 2 noiembrie şi a aflat că nu mai există paturi să fie internată. ”Au lăsat-o să stea pe podea şi nu o puteau ajuta, chiar dacă abia respira”, a povestit verişoara Svetlanei, Larisa Kacikaeva. Vera Pincina a murit la 12 noiembrie, cu 60% din plămâni afectaţi. 

foto_mare_front_24_4.jpg

Svetlana Sorocinskaia, de 36 de ani, nu a vrut să dezvăluie numele tatălui copilului

La scurt timp şi Svetlana a fost diagnosticată pozitiv pentru COVID-19, a fost conectată la aparate şi copilul a fost adus pe lume prematur, cu şase săptămâni înainte de termen. După ce a născut, Svetlana a murit, nu înainte de a le spune doctorilor că vrea ca băieţelul adus pe lume să poarte numele tatălui ei, Kiril.

detaliu1_front_24_2.jpg

Svetlana a fost conectată la aparate şi a fost răpusă fulgerător de COVID-19

Micuţul aflat în incubator moşteneşte două apartamente în St. Petersburg şi averea familiei. Verişoara Svetlanei vrea să adopte micuţul, dar un bărbat pe nume M vrea să demonstreze că el ar fi tatăl şi face un test ADN, deşi defuncta a povestit că nu el e tatăl. Svetlana a divorţat în 2018 şi a refuzat să spună numele tatălui copilului până în ultima clipă. 

detaliu2_front_24_2.jpg

Svetlana, alături de tatăl ei, Kiril Pincin

Rusia a ajuns la 26.338 de cazuri de îmbolnăviri zilnice de COVID-19, iar bilanţul total la nivel naţional a ajuns la 2,3 milioane de îmbolnăviri şi aproape 40.000 de decese.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1