Bătrân italian bătut, jefuit și înecat în mare de doi români! Criminalii riscă închisoare pe viață

crima-italia.jpg

Dorel Varga și Stela Gyongyi Rezmuves
Dorel Varga și Stela Gyongyi Rezmuves
Foto: observatornews.ro/calabrianews.it
Citeste tot despre: 

Dorel Varga și Stela Gyongyi Rezmuves sunt acuzaţi că au bătut un bătrân italian de 79 de ani, după care l-au aruncat în mare, unde acesta s-a înecat. În primă instanță, bărbatul a fost condamnat la 25 de ani după gratii, iar femeia a fost achitată. Acum, procurorii au contestat decizia și cer închisoare pe viață pentru cei doi.

Dorel Varga și Stela Gyongyi Rezmuves riscă să petreacă tot restul vieții în spatele gratiilor. Giglio Palmo Ciancio, un italian în vârstă de 79 de ani, a fost bătut cu bestialitate de cei doi români, jefuit, apoi aruncat în mare.

Procurorii italieni susțin că românii l-au atacat pe italian și l-au jefuit. I-au luat banii şi telefonul mobil. Apoi l-au târăt inconştient şi l-au aruncat în mare, în Pizzo Calabro, unde s-a înecat, potrivit observatornews.ro.

Oribila crimă a avut loc în 2015, iar prima instanţă l-a condamnat pe Dorel Varga la 25 de ani de închisoare, iar pe Stela Gyongyi Rezmuves a achitat-o.

După ce au comis crima, Varga ar fi folosit cartela din telefonul bătrânului, astfel că anchetatorii au putut să dea de urma celor doi. Acum, procurorul general al Catanzaro a contestat decizia şi a cerut Curții de Apel Assize să îi condamne la detenţie pe viață pe amândoi. Curtea de Apel din Assize a fost astfel amânată pentru 12 martie pentru începerea discuției părților din proces 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1