Bătaie pentru titlul de Miss Bum Bum

Ellen Santana, Alina Uva, Miss Bum Bum

Ellen Santana, luată la bătaie de Alina Uva, la Miss Bum Bum
Ellen Santana, luată la bătaie pe neaşteptate de Alina Uva, la Miss Bum Bum
Foto: Profimedia

Bătaie pentru titlul de Miss Bum Bum, în Brazilia. Miss Poponeţ 2018 a fost desemnată Ellen Santana, dar anunţul a stârnit indignare şi o altă concurentă, Aline Uva, a sărit la bătaie pe motiv că „laureata” are cărnosul din plastic.

Bătaie pentru titlul de Miss Bum Bum, luni seara, la Club Eazy din Sao Paulo.! După ce a fost desemnată Miss Poponeţ 2018, dansatoarea şi fotomodelul Ellen Santana (31 de ani) a avut parte de un atac din partea Alinei Uva (27 de ani), din Rio Grande Do Sul, sudul Braziliei, care a luptat şi ea pentru mult râvnitul titlu. Atmosfera a fost cuprinsă de haos. Ea îi reproşează câştigătoarei că nu ar avea posteriorul natural. Uva, care este maseuză de meserie, i-a strigat Ellenei că fundul ei a fost operat şi mărit pe cale chirurgicală şi i-a smuls eşarfa obţinută pentru victorie.

fund_1.jpg

Alina Uva, candidata Mis Bum Bum, îşi arată fundul provocator, mereu pusă pe bătaie
Foto: Profimedia

“Am tras-o de fund pe câştigătoare, fiindcă sunt singura femeie care merită titlul. Am îndeplinit toate regulile jocului, fundul meu e adevărat, dar fundul ei e de plastic. Miss Bumbum e o farsă. Pot să dovedesc totul”. “Am muncit din greu şi merit acest titlu fiindcă poponeţul meu e de departe cel mai tare. Ca să fii căştigătoare trebuie să ştii să pierzi. Dacă aş fi pierdut, aş fi făcut-o cu demnitate, spre deosebire de ea”, i-a răspuns câştigătoarea.

2profimedia-0394203027_1.jpg

Gata oricând de bătaie, Alina Uva, candidata la Miss Bum Bum, e convinsă că are cel mai tare fund
Foto:Profimedia

Organizatorii competiţiei anuale au fost obligaţi să intervină pentru a calma scenele nebuneşti şi s-au asigurat că Ellen Santana a primit înapoi eşarfa de învingătoare. Jurnalistul şi fondatorul concursului, Cacau Oliver, spune că “drama face parte din competiţie”. Câştigătoarea Ellen Santana a primit 50.000 de reali brazilieni (53.924 de lei), drept premiu. “Acum vreau să fiu o inspiraţie pentru femeile din întreaga lume să le arăt că pot obţine orice visează, chiar dacă vor avea de înfruntat adversarele”, a spus ea. Nu s-a speriat că anul acesta a fost bătaie pentru titlul Miss Bum Bum.

Loading...