«Băieţii nu mă vor pentru că mă cred de plastic»

barbie.jpg

Hannah petrece zilnic 90 de minute în faţa oglinzii pentru a se machia, îmbrăca şi aranja

Şi-a dorit de mică să arate ca o păpuşă Barbie! Acum că a reuşit asta, viaţa ei a devenit un coşmar. Hannah Gregory, de 22 de ani, din Skegby, Nottinghamshire, a declarat că nu a mai făcut sex de mulţi ani pentru că bărbaţii o cred de plastic.

Are talia de 56 cm circumferinţă, nu iese nemachiată din casă şi fără lentilele de contact care îi lărgesc ireal de mult ochii. Nu se îmbracă decât în hăinuţe roz de păpuşă şi poartă platforme imense, exact ca o veritabilă Barbie.

„Mă pot lăuda că trupul meu respectă întru totul dimensiunile păpuşii. Din cauza asta mulţi bărbaţi se apropie de mine şi mă roagă să îi las să mă atingă pentru că mă consideră o ciudăţenie. Toţi îmi spun că par de plastic pentru că am pielea perfectă şi părul impecabil, dar nici unul nu se îndrăgosteşte de mine”, a povestit tânăra pentru Daily Mail. Hannah este studentă la Universitatea Sheffield şi se laudă că şi-a început transformarea de la vârsta de 12 ani. 

barbie-1.jpg

Aşa arăta la 12 ani, înainte să se transforme

Hăinuţele tip Barbie şi le face la comandă şi a cheltuit până acum peste 100.000 de lire sterline (n.r. adică 10.000 de lire pe an). Zilnic stă în faţa oglinzii 90 de minute pentru a se transforma în păpuşă. „Sunt studentă din 2013, dar sunt singura fată din Universitate care nu are iubit”, a zis tânăra care promite că va continua să fie Barbie până la bătrâneţe.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1