Băiat de 4 ani, agresat sexual in baia scolii de colegi mai mari: "E cu totul alt copil acum"

copii.jpg

copii
Băiețelul a trecut prin clipe de groază în baia școlii
Foto: The Sun

Un băiețel de patru ani a fost agresat sexual de trei băieți de zece ani, chiar în toaleta școlii unde învățau. Copilul le-a spus părinților ce a pățit și au depus o plângere la poliție. Anchetatorii au decis însă închiderea cazului.

După întâmplare, băiețelul s-a dus la părinții săi și le-a spus că a fost atacat de trei băieți din clasele mai mari atunci când s-a dus în pauza de prânz la toaletă, informează The Sun. Odată depusă plângerea, polițiștii au luat hainele copilului pentru analize medico-legale și i-au intervievat pe cei trei băieți acuzați de agresiune.

La scurt timp însă, părinții micuțului au aflat stupefiați că abchetatorii au închis cazul înainte de a da un verdict mulțumitor. „Din câte am înțeles, fiecare dintre cei trei băieți au dat vina unul pe altul. Cum pot anchetatorii să spună că nu mai au ce să afle atât timp cât cei trei copii au spus fiecare o versiune diferită a întâmplării?”, s-a arătat nemulțumită mama victimei.

Între timp, părinții l-au mutat pe micuț la altă școală și au cerut poliției să redeschidă cazul. Incidentul s-a petrecut la câteva săptămâni după ce începuse școala și le-a mărturisit părinților ce i s-a întâmplat atunci când l-au întrebat la întâmplare cum a fost la școală.

El le-a spus că femeia care îi servește la cantină l-a trimis la baia băieților mai mari când a avut nevoie la toaletă. Acolo, în timp ce se ușura, trei colegi mai mari au început să se amuze pe seama lui și să-i spună că nu folosește toaleta corect. Unul dintre ei l-a plesnit peste fund, iar ceilalți doi l-au agresat sexual. Un alt băiat care se afla în cabina toaletei a fost cel care a pus capăt incidentului, strigând la ei.

„A doua zi după incident, era foarte supărat și nu dorea să mai meargă la școală. Plângea și începuse să facă în pat, ceea ce nu se mai întâmplase de mult. Am fost îngroziți când ne-a spus. Ne-a spus mie și tatălui separat, dar a fost aceeași versiune a poveștii astfel că am știut că spune adevărul.

Polițiștii au investigat cazul timp de șase săptămâni, dar în cele din urmă l-au închis pe motiv că nu aveau suficiente dovezi. Părinții sunt extrem de revoltați de ce se întâmplă, dar durerea cea mai mare vine din partea băiețelului lor, care a rămas traumatizat: "E cu totul alt copil".

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1