Bagă mireasa la puşcărie că a pus copiii să-i care vălul

Ultima actualizare:

    Mirele şi mireasa au defilat pe o şosea foarte aglomerată
Mirele şi mireasa au defilat pe o şosea foarte aglomerată

Incredibil! O mireasă din Sri Lanka a pus 250 de copii să-i care trena uriaşă la nuntă. Şi cum şi-a permis să-i ia de la şcoală, femeia riscă acum să stea la zdup 10 ani. Legea e foarte aspră în astfel de cazuri.

Ambiţia de a avea cel mai lung văl de pe planetă o va costa scump pe mireasa din Kandy, un oraş situat în centrul Sri Lankăi, ţară insulară situată în sudul Asiei, în Oceanul Indian. Vălul tinerei a fost de fapt un sari tradiţional, o fâşie de ţesătură care se aruncă peste umăr, cu o lungime de nici mai mult nici mai puţin de 3,2 kilometri. Foarte mândră de trena de pomină, cum nu s-a mai văzut, ea a refuzat să spună cine a confecţionat-o, ca să nu o imite nimeni.

Nu a vrut să spună nici cât de mult a costat-o realizarea vălului care a fost desfăşurat de-a lungul unui şosele de mare circulaţie. Ca să poată să poarte aşa o trenă nesfârşită, ea a trebuit să ia 250 de copii de la o şcoală. În plus, mirele şi mireasa au mai aranjat ca încă 100 de eleve să le fie domnişoare de onoare. Şi cum s-a întâmplat ca şcolarii să fie luaţi din timpul orelor de curs, părinţii lor au luat foc. A fost deja demarată o anchetă fiindcă este ilegală folosirea minorilor în astfel de scopuri în Sri Lanka. Mireasa şi mirele riscă o pedeapsă de 10 ani de închisoare.


    250 de copii au purtat vălul uriaş
250 de copii au purtat vălul uriaş

“Este o clară violare a drepturilor copiilor. Lipsirea lor de instruire în scopuri personale este un delict grav”, a spus şeful Autorităţii Naţionale de Protecţie a Copiilor, Marini de Livera.Se pare că un lider local, Sarath Ekanayaka, a intervenit pentru ca elevii să fie scoşi de la ore ca să participe la nuntă. El însuşi ar fi fost unul dintre invitaţii la nuntă. Dacă se va dovedi vinovat, şi acesta va primi o pedeapsă exemplară. Mireasa şi mirele se aşteaptă deja să fie săltaţi de poliţie.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net