Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2016

Ultima actualizare:

    Previziunile lui Baba Vanga s-au adeverit în proporție de 80%foto: Wikimedia
Previziunile lui Baba Vanga s-au adeverit în proporție de 80%foto: Wikimedia

Atacurile de la 11 septembrie împotriva Turnurilor Gemene, tsunami-ul din 2004 și alegerea lui Barack Obama președinte, toate aceste evenimente au fost prezise de o femeie nevăzătoare din Bulgaria. Deși nu putea vedea lumea din jurul ei așa cum o vedem noi, Baba Vanga avea posibilitatea să vadă ce se va întâmpla în viitor.

Clarvăzătoarea a murit în anul 1996, la vârsta de 85 de ani. Asta nu înainte de a face o predicție înfiorătoare cu privire la destinul Europei. Femeia a văzut un „mare război musulman” care avea să înceapă în anul 2010, cu Primăvara arabă (o serie de mișcări de protest care s-au desfășurat în Orientul Mijlociu și Africa de Nord, n.r.), potrivit mirror.co.uk.

Ceea ce este înspăimântător este finalul acestui război prezis de Baba Vanga. Femeia susținea că acesta va sfârși prin stabilirea unui califat până în anul 2043, care va avea epicentrul în Roma, Italia. Unii cred că toate acestea au început să se adeverească, dovada fiind numeroasele atacuri organizate de gruparea teroristă Stat Islamic/Daesh.

Iar previziunile îngrozitoare nu s-au oprit aici. Baba Vanga ar fi avertizat oamenii că Europa va „înceta să existe” până la sfârșitul anului viitor (2016), iar continentul așa cum îl știm noi va fi devastat. Teoreticienii conspirațiilor subliniază faptul că Statul Islamic/Daesh începe să câștige teritoriu periculos de aproape de Europa, având colonii în Libia și Siria.

Este numită «Nostradamus din Balcani»

De-a lungul anilor, Baba Vanga a făcut sute de previziuni. Era cunoscută drept „Nostradamus din Balcani” datorită faptului că predicțiile ei se adevereau în proporție de 85%, acesta fiind și motivul pentru care oamenii se tem că și cea a „marelui război musulman” va deveni realitate, iar extremiștii vor invada Europa până la sfârșitul lui 2016.

Profețiile lui Baba Vanga care s-au adeverit

  • Încălzirea globală și tsunami-ul din 2004: În anul 1950, Baba Vanga susținea că „regiunile reci vor deveni calde și vulcanii se vor trezi”. Mai mult, aceasta vorbea despre un „val uriaș” care urma să „acopere o coastă mare, plină de oameni și orașe, iar totul va dispărea sub apă”. Oamenii au asociat această previziune cu tsunami-ul provocat de un cutremur în Oceanul Indian, care a avut loc în 2004.
  • Atacul Turnurilor Gemene de la 11 septembrie: În 1989, Vanga îi avertiza pe americani că vor fi atacați de „două păsări de oțel”. Unii cred că se referea la cele două avioane care au doborât Turnurile Gemene la 11 septembrie 2001.
  • Alegerea lui Barack Obama președinte: Se pare că Baba Vanga a prevăzut și faptul că cel de-al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii va fi afro-american. Mai mult, clarvăzătoarea a avertizat că acesta va fi „ultimul președinte al Statelor Unite”.
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net