Atac terorist în Turcia: doi morți și cel puțin 35 de răniți

Ultima actualizare:

    Atacul a avut loc în priovincia Mardin din sud-estul TurcieiFoto TodaysZaman
Atacul a avut loc în priovincia Mardin din sud-estul TurcieiFoto TodaysZaman

În Turcia a avut loc un atac terorist care s-a soldat cu moartea a doi polițiști și zeci de persoane rănite. Atacul a fost comis de doi militanți ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan și s-a manifestat prin folosirea unei mașini-capcană și a unor rachete.

Vineri, 4 martie, provincia Mardin sud-estul Turciei a fost lovită de un atac terorist în urma căruia doi polițiști și-au pierdut viața, iar alte 35 de persoane au fost rănite, relatează Agerpress. Aceștia au fost victimele unei mașini-capcană plasată de doi militanți ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK),

Atentatul survine la numai o zi după un atac comis la Istanbul împotriva unui autobuz al poliției și revendicat de gruparea radicală de stânga Frontul Partidului Revoluționar de Eliberare a Poporului (DHKP-C). Autoarele atacului de la Istanbul sunt două femei, membre ale DHKP-C, care au fost lichidate de forțele de intervenție speciale turce.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net