Avion privat, cu 14 oameni la bord, s-a prăbușit in Mexic

plane-1030900_1920.jpg

Un avion privat, cu 14 oameni la bord, s-a prăbușit. Pasagerii se întorceau de la un meci de box
Foto pixabay.com
Citeste tot despre: 

Un avion privat s-a prăbușit într-o zonă muntoasă din Mexic. La bordul aeronavei se aflau 14 persoane care se întorceau de la un meci de box.

UPDATE: Potrivit autorităților, nu există niciun supraviețuitor. Publicația mexicană Reforma a relatat că la bordul aeronavei se aflau 11 pasageri și trei membri ai echipajului. Toți cei 14 oameni și-au pierdut viața. 

La bordul avionului Bombardier Challenger 601 se aflau 12 fani ai boxului, care au fost prezenți la meciul dintre Saul “Canelo” Alvarez și Daniel Jacobs, disputat la Las Vegas, contând pentru centura IBF la categoria supermijlocie, potrivit stirileprotv.ro.

Avionul a plecat de pe aeroportul McCarran International din Las Vegas, duminică, însă, a dispărut de pe radar în regiunea Monclova, din statul mexican Coahuila, înainte de a ajunge în orașul Monterrey, conform sursei citate anterior.

Toți cei 14 oameni de la bord erau de naționalitate mexicană. Poliția a anunțat, luni, că resturi ale avionului au fost găsite în zona localităților Múzquiz și Ocampo.

 

Loading...