Avion prăbuşit în Indonezia: au fost găsite cadavre plutind pe mare

avion.jpg

foto: captură Digi 24
Citeste tot despre: 

Un avion de mici dimensiuni, care avea la bord 15 persoane, a dispărut de pe radar în Indonezia în nord-vestul arhipelagului. . Surse militare, citate de presa indoneziană, afirmă că aeronava s-a prăbuşit.

Update: "Am găsit fragmente ale avionului", a comunicat Agenţia indoneziană pentru căutare şi salvare (BASARNAS), citat de Mediafax.

"Martorii au auzit o explozie înainte de prăbuşirea avionului. Au fost găsite cadavre şi scaune plutind pe mare", a declarat amiralul S.Irawan, comandantul Bazei navale Tanjung Pinang.

Avionul poliţiei indoneziene, care avea la bord între 12 şi 15 persoane, decolase de pe aeroportul Pangkal Pinang, situat pe Insula Bangka, dar a dispărut în apropierea Insulei Batam.

Aparatul de zbor s-a prăbuşit cel mai probabil în Strâmtoarea Singapore, în largul insulelor Mensanak, Sebangka şi Gentar.

Din primele informaţii, turnul de control a pierdut contactul cu aparatul de zbor cam la o oră după decolare, potrivit Digi24.

13 oameni sunt la bordul aeronavei care aparţine poliţiei naţionale din Indonezia. Un cotidian local susţine că avionul s-ar fi prăbuşit, dar informaţia nu a fost confirmată oficial.

 

Loading...