Autorul atacului armat din Florida, primele declaraţii! De ce ar fi comis atacul de Ziua Îndrăgostiților

Ultima actualizare:

    Cruz riscă să facă închisoare pe viaţă Foto: Hepta
Cruz riscă să facă închisoare pe viaţă Foto: Hepta

Nikolas Cruz, autorul atacului armat de la liceul din Florida, soldat cu 17 morți, a fost supus unui interogatoriu și va rămâne în arest, fiind acuzat de 17 crime cu premeditare. Avocatul tânărului, Mellisa McNeill, a declarat că acesta este foarte trist din cauza faptei sale şi că regretă foarte mult acţiunea sa.

Avocatul lui Cruz a avut braţul în jurul tânărului pe care îl apără pe tot parcursul primei înfăţişări în faţa judecătorilor. Potrivit avocatului, Cruz este pe deplin conștient de faptele sale și este „un om cu inima frântă”. Cei de la FBI au recunoscut că aveau informaţii despre comportamentul straniu al tânărului şi că ştiau că acesta făcea parte dintr-un grup rasist care militează pentru supremația rasei albe.


    Tânărul le-a spus anchetatorilor că regretă nespus ce a făcutFoto: Hepta
Tânărul le-a spus anchetatorilor că regretă nespus ce a făcutFoto: Hepta

Înrolarea sa în grup a avut loc la scurt timp după ce mama sa a trecut în nefiinţă în anul 2017. Jordan Jereb, liderul unui grup rasist pentru supremația albilor, a declarat că Nikolas Cruz ar fi fost unul dintre membrii grupului și că a fost antrenat de către liderii grupării. „Nu spun că a fost un act glorios, dar a fost eficient ce a făcut el. Probabil a folosit cunoștințele de la antrenamente. Nimeni dintre cei pe care îi cunosc nu i-a spus să comită fapta. Probabil a luat-o razna. Avea probleme cu o fată”, a spus Jereb, care crede că nu a fost întâmplător faptul că atacul a avut loc de Ziua Îndrăgostiților, relatează Digi24.

Poliţiştii au reconstituit firul faptei lui Cruz şi au povestit că tânărul a mers la supermarket după ce a comis crimele pentru a-şi lua o băutură, fiind reţinut 40 de minute mai târziu după oribila întâmplare. Adolescentul și-a recunoscut faptele și le-a spus anchetatorilor că „a început să împuște elevii pe care i-a văzut pe holurile și în curtea liceului”. Riscă să fie condamamnat la închisoare pe viaţă pentru atacul pe care l-a comis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net