Au vrut să facă sex la volan. Finalul partidei a fost unul şocant

ad_175343592.jpg

Lisa Watling a murit într-un accident în timp ce făcea sex cu iubitul la volan
Foto: metro.co.uk

Sexul în maşină e o fantezie a multor cupluri, însă nu e deloc o idee bună să faci asta în timp ce conduci. Dovada este un caz şocant din Marea Britanie: un bărbat şi-a ucis iubita după ce a făcut un accident de maşină pentru că cei doi făceau sex la volan.

Minesh Parbat (36 de ani) şi Lisa Watling (28 de ani) au decis să facă sex în timp ce conduceau, când se întorceau acasă. În timpul actului, Minesh a pierdut controlul volanului, iar Lisa a fost aruncată din maşină şi a murit. 

Un martor a povestit că bărbatul a fost găsit cu pantalonii în vine, iar Lisa era pe jumătate goală. Accidentul a avut loc în luna martie, iar acum Minesh e judecat pentru moartea femeii. El însă neagă acuzaţiile de omor din cuplă şi că ar fi făcut sex la volan, potrivit metro.co.uk.î

ad_175343610-e1436881390164.jpg

Minesh Parbat a respins acuzaţiile de omor din culpă
Foto: metro.co.uk

Procurorul care se ocupă de caz a povestit că Lisa i-ar fi spus iubitului că are chef de sex şi "a început să facă lucruri pe care nu ar fi trebuit să le facă. El a spus că ea şi-a pus fundul pe bord şi s-a urcat pe el". Bărbatul a spus că nu i-a răspuns avansurile iubitei, dar nu a putut explica de ce avea pantalonii în vine. 

Mai mult, autorităţile au descoperit că alcolemia din sânge a bărbatului era peste limita legală.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1