Au transmis în direct pe net violul unei fete. Ce au păţit tinerii

Ultima actualizare:

    Marina Lonina, cea care a filmat scenele de viol și le-a transmis pe internetFoto AP
Marina Lonina, cea care a filmat scenele de viol și le-a transmis pe internetFoto AP

Doi tineri din Statele Unite sunt acuzați că au violat o fată în vârstă de 17 ani. De parcă nu ar fi fost de ajuns, cei doi au filmat scenele de viol și le-au transmis pe internet în direct. Tinerii riscă acum peste 40 de ani de închisoare.

Marina Lonina (18 ani) și Raymond Gates (29 de ani) sunt acuzați de viol, răpire, hărțuire sexuală și proxenetism care implică o minoră, relatează Independent.co.uk. Lonina mai este acuzată și de uzul ilegal al unei minore într-un material video pornografic.

raymond Gates, cel care a violat-o pe fata de 17 ani
raymond Gates, cel care a violat-o pe fata de 17 ani

Autoritățile au fost anunțate de către un prieten al victimei care a văzut scenele filmate pe telefonul mobil cu ajutorul aplicației Periscope care permite utilizatorilor să vizioneze diverse materiale video în direct.

Procurorul Ron O`Brien a declarat că victima era de fapt o veche prietenă a Loninei, iar cele două fete îl cunoșteau pe Gates. Acesta din urmă a hotărât însă în acea seară să o violeze pe fata de 17 ani, în timp ce Lonina a filmat scenele și le-a transmis pe internet în direct. De asemenea, procurorul a mai descoperit că Lonina făcuse cu o zi înainte de viol o fotografie nud presupusei victime. „Dacă Gates și Lonina sunt găsiți vinovați, riscă o potențială sentință de peste 40 de ani de închisoare”, a adăugat procurorul.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net