Au semnat Harry și Meghan un contract prenupțial sau nu? Tabloidele se contrazic

printul_harry_si_meghan_markle_nunta.jpg

Se vehiculează că Harry și Meghan ar fi semnat un contract prenupțial, în secret
Foto: Getty

Multe titluri ale publicațiilor internaționale sugerau că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor semna niciun contract prenupțial, chiar înainte ca nunta lor din data de 19 mai să aibă loc. Însă recent, revista Star a susținut că de fapt, cei doi ar fi fost nevoiți să semneze acel contract, presați de Regina Elisabeta a II-a. Mai mult decât atât, informația a ajuns chiar pe coperta publicației în cauză, cauzând controverse.

Nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle a fost în atenția tuturor, mult timp înainte ca evenimentul să fie organizat și mult timp după ce a luat sfârșit. Nu toată presa a privit însă ceremonia religioasă dintre cei doi doar ca pe o unire romantică și emoționantă dintre doi tineri îndrăgostiți. Multe voci susțin că nunta dintre cei doi a ascuns și multe secrete în spatele camerelor de filmat, unul dintre ele fiind semnarea unui contract prenupțial, la insistențele Reginei Elisabeta a II-a. Conform revistei Star, Harry și Meghan nu s-au văzut pentru prima oară la altar în acea zi, ci au mers într-o aniticameră a Castelului Windsor pentru a pune la punct detaliile birocratice ale nunții. „Se zvonește că atunci când Harry și Meghan au pătruns în anticameră, înainte de ceremonia de la Capela St. George, pentru a semna în registrul de căsătorie, au semnat și contractul prenupțial”, a susținut o sursă citată de revista în cauză.

familia_regala_nunta.jpg

Se vehiculează că Regina Elisabeta ar fi intervenit în viața de cuplu a lui Harry și Meghan, obligându-i să semneze un contract prenupțial
Foto: Getty

Aceeași sursă a povestit, de asemenea, cum Harry nu și-ar fi dorit să semneze contractul respectiv, însă Regina a intervenit prompt în convingerea nepotului său. Cea care ar fi întocmit contractul prenupțial ar fi Fiona Shackleton, cel mai bine plătit avocat de divorțuri din Marea Britanie, ea fiind cea în prezența căreia Harry și Meghan ar fi semnat actul.

harry_si_meghan.jpg

Cei de la revista Star susțin că Prințul Harry și Meghan s-ar fi întâlnit înainte de ceremonia religioasă pentru a semna contractul prenupțial
Foto: Getty

Meghan Markle nu ar primi nimic, în caz de divorț 

În revistă se stipulează faptul că Regina ar fi ales unul dintre cei mai buni avocați, Fiona fiind specializată în divorțuri, pentru a se asigura că Meghan nu va primi vreo sumă uriașă, în cazul în care ea și Prințul Harry ar divorța. „Mâinile lui Harry au fost legate și nu a putut decât să se conformeze, și la fel a făcut și Meghan. Când Majestatea Sa dă un ordin, toată lumea trebuie să-l execute! (..) Regina a spus cât se poate de clar că, dacă Meghan și Harry se despart, ea nu va pleca de acolo cu bijuteriile Coroanei. Iar dacă nu vor avea copii, Meghan s-ar putea să nu primească nimic, a continuat sursa. 

Totuși, sunt și multe publicații care contrazic aceste afirmații, cum ar fi Gossip Cop. Aceștia au catalogat informațiile publicate în revistă ca fiind neadevărate, susținând că, asemenea cuplurilor regale anterioare, Harry și Meghan nu au semnat vreun contract prenupțial. De asemenea, aceștia au continuat explicația, motivând faptul că Regina Elisabeta a II-a s-a arătat binevoitoare față de nepotul ei și aleasa acestuia, de-a lungul timpului. 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și