Au murit împreună cu 8 prieteni când petreceau la ziua colegei

Ultima actualizare:

    Lăcrămioara Pop şi Ciprian Calciu au fost răpuşi, alături de toţi cei opt prieteni, de gloanţele teroriştilor
Lăcrămioara Pop şi Ciprian Calciu au fost răpuşi, alături de toţi cei opt prieteni, de gloanţele teroriştilor

O seară blestemată! Lăcrămioara Pop şi Ciprian Calciu, cei doi români ucişi în atentatele de la Paris din seara de 13 noiembrie, au murit alături de 8 prieteni, la masa aniversară a unei colege a Lăcrămioarei.

Veselia s-a transformat în tragedie! Petrecerea de aniversare a ospătăriţei Hodda Saadi s-a transformat în moartea ei şi a tuturor invitaţilor. În seara de 13 noiembrie, Ciprian Calciu (32 de ani, din Tulcea) şi Lăcrămioara Pop (28 de ani, din Baia Mare) l-au îmbrăţişat pentru ultima oară pe micuţul lor Kevin. Băieţelul, de un an şi jumătate, a rămas acasă, în grija bunicii materne, împreună cu sora lui de 11 ani, fiica Lăcrămioarei din altă relaţie.

Cei doi români au mers la restaurantul La Belle Equipe, de pe strada Rue de Charonne, unde ospătăriţa Hodda îşi serba împlinirea vârstei de 35 de ani. Lăcrămioara, alintată Lacri, lucra împreună cu aceasta la Café des Anges (Cafeneaua Îngerilor), un alt local situat în apropiere, care aparţinea, ca şi La Belle Equipe, patronului israelian Gregory Reibenberg.

În afară de Ciprian şi Lăcrămioara, la masa aniversară s-au mai aşezat alţi 8 prieteni ai sărbătoritei: mexicanca Michelli Gil Jaimez, care de-abia se logodise cu un italian, francezii Guillaume Le Dramp, Romain Feuillade, Hyachinte Koma, Ludovic Boumbas, Chloe Clement, René Bichon şi Djamila Houd. Creştini şi musulmani, adunaţi la un loc să se distreze!

La ora 8.40, erau cu toţii veseli şi fericiţi, iar localul - plin de clienţi. În acel moment, o maşină neagră a oprit pe stradă, lângă mese. Nici unul dintre cei aflaţi pe terasă n-a întors capul. Aşa i-a surprins tirul mortal de Kalaşnikov. Românii şi prietenii lor au fost seceraţi brusc de 100 de gloanţe pe minut. Într-un minut, care a durat cât un secol, localul s-a umplut de cadavre.

Uite cum se «distra» creierul atentatelor

Spectatorii au ieşit  pe geam în timpul  atacului de la  Teatrul Bataclan
Spectatorii au ieşit pe geam în timpul atacului de la Teatrul Bataclan

Creierul cumplitelor atentate care au îndoliat recent Franţa este Abdelhamid Abaaoud, un belgian de 27 de ani, care nu a fost încă arestat. Abaaoud a apărut într-o înregistrare video în care ameninţă că Statul Islamic va continua atrocităţile pe teritoriul francez. Filmarea e făcută în timp ce Abaaoud conduce un automobil care târăşte cadavre mutilate, îngrozind lumea.

Ancheta privitoare la masacrele de vineri, 13 noiembrie, care au făcut 132 de morţi şi 352 de răniţi, este în plină desfăşurare în Franţa. Au fost identificate deja 117 victime. Percheziţii severe sunt efectuate în toate cartierele. Trei persoane au fost arestate ieri, în apropiere de Aachen, în vestul Germaniei, în urma unui pont potrivit căruia una dintre aceste persoane ar putea avea legături cu atacurile de la Paris.

Femeia atârnată la etajul doi de teama teroriştilor a fost salvată

Gravida este  ridicată de  Sebastien Besatti
Gravida este ridicată de Sebastien Besatti

Lumea înteagă a fost şocată de o fotografie în care o femeie însărcinată apărea agăţată cu mâinile de pervazul unei ferestre de la etajul doi al Teatrului Bataclan, de teama teroriştilor, în timpul masacrului de acum 5 zile. Până ieri, nimeni nu a putut afla dacă ea a supravieţuit sau nu. Atârnată de geam, femeia țipa în gura mare că este gravidă și că o să cadă. Din fericire, un bărbat care a devenit „eroul vinerei negre” a reuşit să o salveze.

El a prins-o de mâini şi a tras-o în sus cu toate puterile, chiar dacă exista riscul ca să cadă amândoi în gol. Numele bărbatului este Sebastien Besatti, muzician și jurnalist, care venise să se relaxeze împreună cu prietenii săi la concertul de rock care a avut loc la Bataclan. Sebastien încerca să fugă din calea gloanțelor în momentul în care a auzit-o țipând pe femeia însărcinată.


    Gravida este  ridicată de  Sebastien Besatti
Gravida este ridicată de Sebastien Besatti

Curios este că iubitul acesteia a aflat din presă, datorită nefericitului incident, că va deveni tată. Ea nu îi spusese încă partenerului său că era gravidă în zece săptămâni. Plănuia să-i dea marea veste abia când avea să împlinească trei luni de sarcină, potrivit ziarului “The Sun”.

Femeia a ţinut să-i mulțumească lui Sebastien pentru că a salvat-o atât pe ea, cât și pe copilul ei nenăscut, în cel mai groaznic moment din viața lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net