Cadavrele victimelor zborului EgyptAir, duse acasă: "Sunt de nerecunoscut"

egyptair_ms804.jpg

egyptair ms804
La bordul avionului prăbușit în Marea Mediterană se aflau 66 de pasageri
Foto: AP

Cadavrele victimelor care se aflau la bordul avionului Egypt Air au fost duse acasă. Autoritățile au găsit numai părți din corpurile acestor, aşa că victimele sunt greu de identificat. Astfel, rudele au fost sfătuite să ofere mostre de ADN pentru a se putea identifica pasagerii decedați.

Peste 20 de saci cu cadavrele celor care se aflau în avionul EgyptAir au fost duşi la morga Zenthrum de către armata egipteană, relatează DailyMail.co.uk. Familiile victimelor s-au prezentat marţi dimineaţă (24 mai) la morgă pentru a le oferi medicilor legiști mostre de ADN.

Au fost găsite doar fragmente din corpurile celor decedați, iar din acest motiv este greu de identificat fiecare victimă fără o analiză ADN. "Niciun cadavru nu este întreg. Sunt doar părți din acestea și sunt de nerecunoscut", a relatat un medic legist.

ap_16141441284459.jpg

rude pasageri egypair
Tarek Abu Laban (centru) a pierdut patru rude în accidentul aviatic
Foto AP

"Autoritățile au început să ia analize de sânge de la rudele victimelor pentru a analiza rezultatele de la fragmentele cadavrelor pentru a putea fi identificate", a mai adăugat un reprezentant al Autorității de Medicină Legistă Egipteană.

Militarii scot la suprafață fragmentele aeronavei

Zborul MS804 se îndrepta de la Paris la Cairo, dar a dispărut de pe radar în dimineața zilei de 18 mai. La bord se aflau 56 de pasageri și zece membri ai echipajului. Ulterior, organizația teroristă Statul Islamic a revendicat prăbușirea aeronavei în Marea Mediterană.

Militarii scot la suprafață bagajele pasagerilor

 

Apreciază cu un like pagină noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • avion egyptair disparut

    O nouă teorie zdruncină din temelii ancheta în cazul prăbușirii avionului Egypt Air, la bordul căruia se aflau 66 de persoane, dintre care 56 de pasageri și 10 membri ai echipajului. Aeoranava a decolat în noapea de 18 mai de pe aeroportul francez Charles de Gaulle din Paris, având destinația Cairo. La un moment dat, zborul MS804 a dispărut de pe radar, iar nimeni nu își explică de ce.

  • Avionul companiei EgyptAir a decolat miercuri noapte (18 mai) de pe aeroportul francez Charles de Gaulle (Paris) cu destinația Cairo însă, la un moment dat, a dispărut de pe radar, deasupra Mării Mediterane. La bord se aflau 66 de persoane, 56 de pasageri și 10 membri ai echipajului.

  • Reţeaua teroristă Stat Islamic revendică doborârea avionului egiptean prăbuşit joi dimineaţă în Marea Mediterană, conform unor site-uri afiliate organizaţiei fundamentaliste sunnite.

  • avion egyptair

    După ce s-a crezut inițial că rămășițele epavei avionului EgypAir au fost găsite, compania aeriană a declarat că resturile nu aparțineau aeronavei egiptene. Cercetările continuă, dar de această dată, militarii au confirmat că au găsit epava și bagajele pasagerilor în Marea Mediterană.