Au făcut sex pe acoperișul casei! Mesajul special care apare lângă ei

sex_pe_acoperis.jpg

sex pe acoperis
Cei doi tineri au avut o întâlnire romantică pe acoperiș
foto: captură video

Doi studenți au vrut să-și arate dragostea unul față de celelălalt într-un mod cu totul inedit. Cei doi au decis să dea frâu liber dorințelor trupești la înălțime, chiar pe acoperișul casei. Nu s-au temut de altitudine, dar nici de privitori, care i-au surprins cu camerele de filmat.

Probabil că totul a pornit de la o dedicație specială. Cei doi tineri, îndrăgostiți unul de altul până peste cap, au deci să-și arate iubirea în văzul tuturor. Unul dintre cei doi a vrut să-l surprindă pe celălalt printr-un mesaj deosebit.

I-a văzut toată lumea

„Te iubesc” scrie pe acoperișul casei, chiar în dreptul cuplului înfierbântat. Alături, cei doi se iubesc nebunește, îmbrăcați în uniforma universității la care studiază. Vecinii i-au filmat și au publicat videoclipul pe internet.

loading...
Loading...

Citește și

  • Fanii comediei spumoase regizate de iubita lui Adrian Sârbu au toate motivele să privească optimist spre 2016. Primăvara anului care stă să înceapă va aduce partea a doua a filmului ”Selfie”. Este vorba despre ”Selfie 69”, iar fanii fenomenului pot urmări deja primele imagini filmate, inclusiv una din scenele de sex dintre Sali Levent și frumoasa Silvia Busuioc.

  • elena ceausescu partide sex inregistrate

    În timpul regimului comunist, România era o țară săracă și sumbră. Oamenii mâncau „cu porția”, însă Nicolae și Elena Ceaușescu trăiau regește, deși se afișau drept modești. Se plimbau cu Dacia, dar aveau o colecție de mașini luxoase și o serie de vicii extravagante. De abia după Revoluție, românii au aflat cum arăta casa lui Ceaușescu din Primăverii și cum trăiau, de fapt, cei doi soți, dar și protejații acestora.

  • sex oral

    Un bărbat a simțit o senzație foarte plăcută în zona intimă, care l-a trezit din somn. Cu toate acestea, el a rămas cu ochii închiși pentru o perioadă, fiind sigur că iubita lui îi facea sex oral. După un timp, când în sfârșit a deschis ochii, a avut o surpriză de zile mari.

  • filme artistice cu scene de sex real

    Atât nuditatea, cât și scenele de amor din filme au fost mereu un subiect controversat. La Hollywood scenele de sex nesimulate au câştigat teren, în ultimii ani, regizorii arătând fără jenă masturbare, sex în grup şi ejaculare. În acest articol veți găsi o listă cu 9 filme cu scene de sex real, în care apar actori care fac dragoste "pe bune".