Au concediat-o imediat! Șefii, șocați când au aflat pe cine iubea

Ultima actualizare:

    Sentimentele pentru un bărbat periculos au făcut-o să își piardă locul de muncăfoto: Hepta
Sentimentele pentru un bărbat periculos au făcut-o să își piardă locul de muncăfoto: Hepta

Bărbatul de care s-a îndrăgostit i-a pus întreaga carieră în pericol unei polițiste. Atunci când identitatea iubitului ei a fost aflată de superiorii femeii, aceasta a fost dată afară imediat. Șefii ei nu au stat deloc pe gânduri înainte să o concedieze.

Dintr-un „ofițer exemplar”, s-a transformat în „oaia neagră” a secției de Poliție, potrivit dailymail.co.uk. Clare Sherman-Potts, în vârstă de 25 de ani, a spus „Adio!” întregii cariere atunci când s-a lăsat cucerită de bărbatul nepotrivit. Tânăra lucra pentru Poliția din Suffolk, Anglia, atunci când a pus ochii pe el.

S-a îndrăgostit de criminalul pe care-l supraveghea

Clare avea sarcina de a supraveghea un criminal în serie și a-l ține departe de tendința de a încălca legea. Totuși, se pare că tinerei i-a căzut cu tronc infractorul, pentru că a început să aibă o aventură sexuală cu el. Totul a durat două luni, până când le-a mărturisit șefilor „isprava”.

Nu numai că întreținea relații sexuale cu el, dar, spre sfârșitul relației, cei doi s-au mutat împreună. Încercând să evite să genereze probleme la locul de muncă, Clare și-a rugat un coleg să se ocupe de bărbat, pe motiv că acesta nu ar vrea să coopereze cu ea. În cele din urmă, polițista nu a mai suportat să ascundă relația, așa că și-a recunoscut fapta.

Șefii au concediat-o imediat, însă decizia nu a fost una ușoară, pentru că tânăra avea un comportament exemplar la locul de muncă. Cu toate acestea, superiorii ei au făcut ceea ce au considerat că trebuie făcut și au dat-o afară. 

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net