Au ajuns faimoase în toată lumea bestializându-se în mașină, pe piesa trupei Queen VIDEO

sketchshe.jpg

SketchShe Bohemian Carsody parodie viral
Trio-ul SketchShe este format din Shae-Lee, Lana și Madison
captură: YouTube

Sunt frumoase, amuzante și, mai nou, celebre. Un trio umoristic feminin, intitulat SketchShe, a cunoscut celebritatea mondială după ce au parodiat binecunoscuta melodie "Bohemian Rapsody", a trupei Queen.

Trei fete din Australia fac senzație pe Internet cu un videoclip filmat în mașină, în timp ce interpretează piesa formației Queen, "Bohemian Rapsody", pe care au redenumit-o "Bohemian Carsody", informează Daily Mail. Shae-Lee, Lana and Madison au mai multe filmulețe publicate online, în care se prostesc pe diverse melodii, însă au fost reperate de comunitatea internațională de-abia după ce au readus în prim plan melodia defunctului Freddie Mercury. Interpretarea lor amuzantă și plină de pasiune l-a impresionat chiar și pe Brian May, chitarist în formația Queen, care a publicat videoclipul fetelor de la SketchShe pe contul său personal de Facebook.

Au filmat videoclipul într-o zi

Cele trei tinere autralience au început să filmeze videoclipuri amuzante în mașina lor cu un iPhone, începând cu Crăciunul trecut. Piesa trupei Queen a fost filmată într-o singură zi, în urmă cu o săptămână. "Am filmat doar trei duble, căci devenise foarte cald și transpiram în mașina mică. Mai mult, ne-am tot dat cu capul de scaune, așa că începusem să amețim", a declarat Madison, tânăra îmbrăcată în rochie roșie, de pe bancheta din spate.

Loading...
 
 

Citește și

  • reclame virale top februarie

    Luna februarie a fost o lună bogată în reclame nou lansate, multe dintre ele devenind virale. Animale, sportivi, campanii feministe, asigurări de viață sau mașini; toate aceste subiecte se află printre preferatele utilizatorilor de YouTube.

  • cuplu filmat

    Oficialii fostei echipe pentru care a evoluat în sezonul trecut fotbalistul George Ţucudean investighează în acest momentul modul în care un cuplu din Marea Britanie a reuşit să se strecoare pe terenul de joc al arenei din Londra şi au avut timp suficient, cât pentru o partidă de sex.