Aţi da 4.300 de euro ca să dormiţi sub cerul liber?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Asta da viaţă de padişah! Să dormi sub cerul liber, să îţi vină micul dejun la pat şi să ai parte de tot răsfăţul din lume într-un peisaj de vis. Cam asta este oferta incredibilă cu care a rupt gura târgului hotelul Amangiri, din inima deşertului din Utah, SUA. Să visăm e gratis, pentru că o noapte de cazare aici costă 4.300 de euro pentru două persoane...

De departe cea mai tare ofertă de cazare sub cerul liber vine de pe continentul nord-american. Apartamentul de lux Mesa Pool Suite le oferă clienţilor posibilitatea de a dormi fie în patul matrimonial aşezat pe terasa de pe acoperişul hotelului, fie sub o prelată elegantă înconjurată de pereţi de sticlă. Hotelul se află în inima deşertului, la doar câteva ore de Parcul Naţional Marele Canion.

Cazarea este la standarde de lux

O noapte de cazare aici pentru două persoane pleacă de la 4.300 de euro şi poate ajunge până la 6.000 de euro. Clienţii care se cazează aici au acces VIP la piscina care se află un etaj mai jos şi la şemineul destinat serilor romantice. În plus, au propriul bar, experţi pirotehnicieni pentru focuri de tabără în inima deşertului şi duşuri spaţioase care imită ploaia de vară. În preţul de 4.300 de euro, intră micul dejun, prânzul şi cina, dar şi o drumeţie cu ghid şi intrare gratuită la sala de fitness.

simeon stalpnicul png

Dar să revenim cu picioarele pe pământ. În Parcul Kruger, din Africa de Sud, turiştii se pot caza la Tinyeleti Treehouse în camerele suspendate care oferă o privelişte de vis către râul Sabie şi cerul plin de stele. Puntea căsuţei din copac este de 50 de metri pătraţi, cazarea costă 255 de euro pe noapte şi beneficiaţi de open-bar, pază şi acces la baie şi toaletă 24 de ore din 24. Pe timpul zilei, puteţi experimenta un safari printre lei. În parcul Naţional Pench, din India, romanticii se pot caza în baldachinele de la Jamtara Wilderness Camp. Costă 306,5 euro pe noapte şi paturile vin la pachet cu perdeluţe care vă feresc de gângăniile care îşi fac de cap noaptea. În zonă sunt mulţi tigri, care vânează noaptea, dar sunteţi păziţi non-stop de localnicii primitori. Tabăra de baldachine are o sală de mese, piscină şi cei care vor un pat mai fiţos pot plăti cu 91 de euro în plus pentru un confort sporit.

simeon stalpnicul png

Pe malul lacului Iseo, în Bergamo, Italia se află o cameră sub cerul liber numită L’Albereta Cabriolet Suite. Cazarea costă 300 de euro pe noapte, iar tavanul este unul retractabil. Priveliştea e de vis pentru că oferă posibilitatea de a admira podgoriile din zonă şi lacul. La capitolul servicii intră în cazare şi: o cadă cu hidromasaj, accesul la spa şi servire 24 de ore din 24. Astfel de camere fără pereţi mai pot fi ocupate de clienţii romantici în San Jose del Cabo, din Mexic, la Las Ventanas al Paraiso, de unde se vede oceanul sau în Laikipia, Kenya, la Loisaba Star Beds, unde o noapte de vis costă între 400 şi 832 de euro.

Iar dacă vrem să rămânem în emisfera nordică, am putea opta pentru o noapte în inima sălbăticiei din Alpii austrieci. Eco-hotelul Forsthofalm le oferă turiştilor posibilitatea de a dormi în pădure contra sumei de 140 de euro, preţ în care intră şi şampania servită rece, la capul patului. Însă o experienţă cu adevărat unică este oferită la Tubu Tree Camp, din Botswana. 9 zile de aventură costă 10.660 de euro de persoană şi include şase nopţi petrecute în tabere diferite din Rezervaţia Moremi Game. În aceeaşi zonă de lux intră şi baldachinul de pe insula Milaidhoo, din Maldive, unde o noapte de cazare pe plajă costă 1.388 de euro, la fel ca pe insula Anantara Medjumbe, din Mozambic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net