Aterizare de urgență, după ce copilotul a făcut stop cardiac în timpul zborului! Bărbatul de 49 de ani a murit

Ultima actualizare:

    Copilotului i s-a făcut rău în timpul zboruluiFoto: Pixabay
Copilotului i s-a făcut rău în timpul zboruluiFoto: Pixabay

O cursă aerină Aeroflot, care zbura de la Moscova la Anapa, a aterizat de urgență după ce copilotul de 49 de ani a făcut stop cardiac în timpul zborului, duminică (24 noiembrie). Potrivit pilotului, colegul săy s-a plâns că îi este rău și a trimis-o pe una dintre asistentele de bord să întrebe dacă există vreun doctor printre pasageri.

Pentru că nu a fost găsit niciun medic la bordul avionului, pilotul a decis să aterizeze de urgență la cel mai apropiat aeroport. Un echipaj medicla și o salvare au intervenit. Din păcate, bărbatul de 49 de ani nu a mai putut fi salvat, după ce a suferit un atac de cord „masiv”. 

„Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru pilot. A murit în ambulanță. Transmitem condoleanță familiei și prietenilor săi”; a declarat un purtător de cuvânt al Aeroflot, potrivit simpleflying.com. A fost deschisă o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele în care s-a produs tragedie.

Astfel de incidente sunt extrem de rare

Incidente ca cel de duminică sunt extrem de rare printre piloți, asta pentru că ei sunt nevoiți să treacă printr-o examinare medicală riguroasă, la fiecare 12 luni. Piloții peste 40 de ani sunt obligați să facă acest test medical la fiecare 6 luni. Dacă unul dintre cei doi piloți suferă un stop cardiac în timpul zborului, celălalt preia comanda aeronavei pentru ca pasagerii să aterizeze în siguranță. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net