Atenţionare de călătorie. Furtuni şi vânt pe mare, în Grecia

valuri_de_10_metri-frutuna_pe_mare.jpg

valuri de 10 metri, furtuna pe mare in grecia
Serviciul elen de Meteorologie a prognozat, începând cu data de 15 ianuarie 2019, furtuni şi vânt pe mare de 9 Beaufort (viteză de aproximativ 75-88 km/h) şi valuri înalte de circa 10 m
FOTO: adevarul.ro

Furtuni, valuri de 10 metri și vânt pe mare, în sudul Europei. Ministerul de Externe anunță că în Grecia sunt suspendate cursele maritime din mai multe porturi.

Ministerul de Externe (MAE) informează că Serviciul elen de Meteorologie a prognozat, începând de marţi (15 ianuarie) vor fi furtuni şi vânt pe mare. Urmare a intensificării vântului, sunt suspendate cursele maritime din porturile Pireu, Rafina, Lavrio, Agia Marina, Nea Styra, Kavala-Thassos.

Furtuni şi vânt pe mare, în Grecia

Potrivit MAE, Serviciul elen de Meteorologie a prognozat, începând cu data de 15 ianuarie 2019, furtuni şi vânt pe mare de 9 Beaufort (viteză de aproximativ 75-88 km/h şi valuri înalte de circa 10 m).

”Având în vedere prognoza de intensificare a vântului, cetăţenii români care au planificate deplasări cu feribotul sunt îndrumaţi să contacteze în prealabil firmele de transport naval”, anunţă MAE.

Loading...