Atacatorul de la Strasbourg a fost împuşcat mortal

atac-armat-strasbourg.jpg

Un bărbat a deschis focul în centrul oraşului Strasbourg
foto: Twitter

Atacatorul de la Strasbourg a fost împuşcat mortal joi seară, 13 decembrie, la două zile de când a luar viața a trei persoane și a rănit alte 14 la Târgul de Crăciun. Acessta fusese localizat pe străzile orașului. Publicațio Le Figaro anunță că a fost ucis pe strada Lazaret.

Bărbatul responsabil cu atacul de la Strasbourg de acum două zile a fost ucis de forțele de ordine. Se numea Cherif Chekatt şi avea 29 de ani. S-a născut la 4 februarie 1989 şi era demult pe listele cu infractori din arhiva poliţiei locale. La 19.50, el a deschis focul în centrul oraşului, la târgul de Crăciun.

Zoom
Atacatorul Cherif Chekatt, 29 de ani

 

În urma raidului de la locuinţa lui Chekatt, forţele de ordine descoperiseră mai multe încărcătoare de armă automată şi o grenadă. Atacatorul fusese rănit în ciocnirea cu poliţia şi a fost dat în urmărire. 

Ministrul de Interne a anunţat că Piaţa de Crăciun va fi deschisă vineri.

Filmarea din timpul atacului armat  

loading...
Loading...

Citește și

  • Autorul măcelului de marţi seara, de la Strabourg, Franţa, a fost identificat. Se numeşte Cherif Chekatt şi are 29 de ani. S-a născut la 4 februarie 1989 şi era demult pe listele cu infractori din arhiva poliţiei locale. La 19.50, el a deschis focul în centrul oraşului, la târgul de Crăciun.

  • Trei persoane au fost ucise şi 12 au fost rănite într-un atac armat care a avut loc marţi (12 decembrie), la Strasbourg, în centrul oraşului, chiar în apropierea Târgului de Crăciun. Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 19.50, ora locală (21.50 ora României).