Atacatorul de la Strasbourg a fost împuşcat mortal

atac-armat-strasbourg.jpg

Un bărbat a deschis focul în centrul oraşului Strasbourg
foto: Twitter

Atacatorul de la Strasbourg a fost împuşcat mortal joi seară, 13 decembrie, la două zile de când a luar viața a trei persoane și a rănit alte 14 la Târgul de Crăciun. Acessta fusese localizat pe străzile orașului. Publicațio Le Figaro anunță că a fost ucis pe strada Lazaret.

Bărbatul responsabil cu atacul de la Strasbourg de acum două zile a fost ucis de forțele de ordine. Se numea Cherif Chekatt şi avea 29 de ani. S-a născut la 4 februarie 1989 şi era demult pe listele cu infractori din arhiva poliţiei locale. La 19.50, el a deschis focul în centrul oraşului, la târgul de Crăciun.

24-foto2-50-50-atacatorul-de-la-strasbourg-2018.jpg

Atacatorul Cherif Chekatt, 29 de ani

 

În urma raidului de la locuinţa lui Chekatt, forţele de ordine descoperiseră mai multe încărcătoare de armă automată şi o grenadă. Atacatorul fusese rănit în ciocnirea cu poliţia şi a fost dat în urmărire. 

Ministrul de Interne a anunţat că Piaţa de Crăciun va fi deschisă vineri.

Filmarea din timpul atacului armat  

Loading...

Citește și

  • Autorul măcelului de marţi seara, de la Strabourg, Franţa, a fost identificat. Se numeşte Cherif Chekatt şi are 29 de ani. S-a născut la 4 februarie 1989 şi era demult pe listele cu infractori din arhiva poliţiei locale. La 19.50, el a deschis focul în centrul oraşului, la târgul de Crăciun.

  • Trei persoane au fost ucise şi 12 au fost rănite într-un atac armat care a avut loc marţi (12 decembrie), la Strasbourg, în centrul oraşului, chiar în apropierea Târgului de Crăciun. Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 19.50, ora locală (21.50 ora României).