Atac terorist la o moschee din Quebec: 5 morți

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Două persoane au fost arestate după un atac armat la o moschee din Quebec (Canada). Cel de-al treilea suspect care ar fi comis această tragedie este, în continuare, liber. Premierul țării, Justin Trudeau, a denunțat evenimentul drept un atac terorist.

Cinci oameni au fost uciși iar mai mulți au fost răniți la o moschee din orașul Quebec. Focurile de armă au fost trase de trei persoane la un centru cultural islamic, în timpul rugăciunilor de seară. Poliția a primit primele apeluri cu puțin după ora locală 20:00. Unul dintre suspecții reținuți avea asupra sa o armă de asalt AK-47. 

„Condamnăm acest atac terorist. În timp ce autoritățile încă investighează și vom avea mai multe confirmări în orele care urmează, nu pot să nu condamn această violență fără sens. Diversitatea este forța noastră iar toleranța religioasă este o valoare la care noi, canadienii, ținem foarte mult”, a spus Trudeau.

La momentul atacului, aproximativ 40 de oameni erau prezenți în clădirea cu două etaje unde a avut loc masacrul. 

At least five people have been killed when gunmen opened fire at a mosque in Quebec City in Canada. #9News pic.twitter.com/CInMyISIo0— Nine News Adelaide (@9NewsAdel) January 30, 2017

At least five people have been killed when gunmen opened fire at a mosque in Quebec City in Canada. #9News pic.twitter.com/CInMyISIo0

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net