Atac terorist în Franța! Un bărbat a fost decapitat în curtea unei uzine din Isere VIDEO

Ultima actualizare:

    Un atac terorist a avut loc în Franța. Doi bărbați au provocat o explozie la uzină din Isere și un om a fost găsit decapitat.Foto: AP
Un atac terorist a avut loc în Franța. Doi bărbați au provocat o explozie la uzină din Isere și un om a fost găsit decapitat.Foto: AP

Cadavrul unui bărbat decapitat a fost găsit vineri (26 iunie), în apropierea unei uzine din Saint-Quentin-Fallavier în Isere, în sud-estul Franţei, unde a fost comis un atentat. Premierul francez, Manuel Valls, a ordonat "sporirea vigilenţei" la toate instalaţiile sensibile din Rhone-Alpes. Acest incident vine la șase luni după atacul terorist de la Charlie Hebdo, care a zgudiut întreaga lume.

O explozie a provocat moartea unei persoane şi rănirea altor câtorva, într-o uzină de gaz industrial din Isere. Se pare că explozia a fost provocată de două persoane care au intrat cu mașina în uzina Air Products din Saint-Quentin-Fallavier.

Unul dintre atacatori a fost prins de către poliția franceză

Unul dintre atacatori a fost reținut, iar la fața locului s-au găsit afișe pe care scria în arabă, dar nu au fost încă expertizate. Un cadavru decapitat a fost găsit în apropierea uzinei. Martorii susțin că atacatorii purtau steagul Islamic, potrivit Huffington Post. Oficialii francezi nu au confirmat aceste date. Președintele francez Francois Hollande se va întoarce în Franța, de la un summit European ce a avut loc în Belgia, pentru a lua măsurile de rigoare împotriva acestui atac posibil terorist.

Au trecut șase luni de la atacul terorist de la Charlie Hebdo

La 7 ianuarie, două persoane înarmate au intrat în clădirea redacției Charlie Hebdo și au ucis 12 persoane, dintre care zece erau jurnaliști, iar două din persoanele împușcate erau polițiști. Atacul terorist a fost revendicat de Al-Qaeda, iar la două zile cei doi teroriști au fost uciși de către forțele antitero franceze.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net