Atac la o biserică din Texas! O persoană a murit

Ultima actualizare:

    Cel care a fost ucis este chiar preotul bisericiiFoto: Pixabay
Cel care a fost ucis este chiar preotul bisericiiFoto: Pixabay

O persoană a murit şi încă una a fost rănită, duminică (3 ianuarie), în urma unui atac care a avut loc la o biserică din Texas. Cel care a murit era chiar pastorul bisericii, potrivit presei americane.

Sergentul Larry Christian din Smith County a declarat că atacul a avut loc la biserica metodistă Starville, din Winona, şi că un suspect a fost arestat. Poliţiştii au fost chemaţi să intervină la biserică după ce s-au raportat focuri de armă la ora locală 09.20. La faţa locului au fost găsite două persoane împuşcate, a precizat Christian. În momentul atacului, nu se ţinea o slujbă.

Guvernatorul Greg Abbott a precizat, într-un comunicat, că se roagă pentru victime şi le este recunoscător forţelor de ordine. “Inimile noastre sunt alături de victime şi de familiile celor care au murit sau au fost răniţi în această teribilă tragedie. Le sunt recunoscător forţelor de ordine care l-au prins pe suspect şi le cer texanilor să ni se alăture mie şi Ceciliei în rugăciunile pentru cei afectaţi de acest atac oribil”, a precizat Abbott, într-un comunicat, conform news.ro.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net