Atac cu rachete în orașul turc Antalya

Ultima actualizare:

    Sediul unei companii a fost lovit de două racheteFoto: Twitter
Sediul unei companii a fost lovit de două racheteFoto: Twitter

În Antalya, una dintre cele mai cunoscute zone turistice din Turcia, a avut loc un atac cu rachetă la sediul unei companii. Atacatorii ar fi vrut de fapt să lovească un petrolier.

Sediul unei companii din Antalya a fost lovit de rachete, informează Digi 24. Nu se știe momentan cine este responsabil de atac. La fața locului au sosit deja ambulanțe și forțe speciale de poliție. Din primele informații, nu s-au înregistrat morți, dar au fost persoane rănite.

UPDATE: Potrivit Digi 24, este vorba de trei rachete care au fost lansate dintr-o zonă muntoasă de pe o autostradă care leagă orașul Antalya și stațiunea Kemer.

Una dintre cele două rachete a lovit rezervorul unei companii, iar cealaltă a căzut într-un câmp gol, relatează Huff.ro.

Se presupune că ar fi vorba despre o reglare de conturi, iar ținta atacatorilor ar fi fost de fapt un petrolier.


    La fața locului au ajuns ambulanțe și forțele speciale de polițieFoto: Twitter
La fața locului au ajuns ambulanțe și forțele speciale de polițieFoto: Twitter

Orașul Antalya, situat la poalele Munților Taurus, în sudul Turciei, chiar pe litoralul Mării Mediterane, are o populație de aproape 700.000 de locuitori. Este centrul adminjistrativ al provinciei cu același nume, dar și una dintre cele mai importante stațiuni de pe litoralul mediteranean, conform sursei citate.

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net