Atac armat în SUA, într-un supermarket: doi morți și trei răniți

atac_armat_sua.jpg

atac armat
A avut loc un atac armat într-un supermarket din Colorado
Foto: Twitter

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Statele Unite s-au confruntat din nou cu un atac aarmat, de această dată, într-un supermarket. Pe 2 noiembrie, unul sau mai mulți indivizi înarmați cu arme de foc au tras în persoanele aflate în magazin. Două persoane au fost ucise și cel puțin trei au fost rănite.

Nu este clar, până în acest moment, dacă este vorba de unul sau mai mulți atacatori, dar au fost mobilizate mai multe echipe de poliție, pompieri și ambulanțe. Aceștia au declarat că nu există momentan, indicii ale unui atac terorist, precizează Digi24. Incidentul s-a petrecut în Thornton, Colorado, în jurul orei locale 17.27, într-un supermarket din oraș.

„Am vorbit cu un domn care mi-a spus că era în spatele magazinului când a auzit împușcăturile. Mi-a spus că a auzit între 8 și 12 focuri de armă. el s-a dus prin ușa de primire marfă și, împreună cu câțiva angajați, a deschis ușa ca să scoată oamenii”, a declarat o femeie de la fața locului.

Angajații magazinului au fost sfătuiți să se ascundă, dar un cameraman era să fie împușcat chiar de către polițiști, fiind ascuns în tufișurile de lângă supermarket. Abia după o oră autoritățile au anunțat că atacul armat s-a încheiat. În Thornton a mai avut loc un atac armat în 2012, când un bărbat a ucis 12 persoane și a rănit alte 70 într-o sală de cinema, precizează sursa citată.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • new york

    Mai multe persoane au fost ucise și altele au fost rănite marți, 31 octombrie, în New York, într-o zonă aflată la câteva străzi de Memorialul 11 Septembrie. Incidentul a fost unul dublu. Inițial, o mașină de tip camionetă a intrat într-o pistă pe care se aflau mai mulți bicicliști, iar apoi s-ar fi tras focuri de armă.

  • saipov atentat new york

    New Yorkul a trecut prin clipe de groază după ce un terorist a intrat cu un camion pe o pistă pietonală și de biciclete. Atacatorul ar fi de origine uzbekă, este căsătorit și are doi copii. Lucra la un depozit, dar urma să-și obțină licența pentru a fi șofer Uber.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5