Atac armat într-un liceu din Florida! 17 persoane au fost ucise și alte 50 rănite

atac_armat.jpg

atac armat floridaUn liceu din Florida, luat cu asalt de un atacator înarmatFoto: Twitter
atac armat liceu florida, statle unite
de Daniel Ștefan Călin

Un liceu din Florida, Statele Unite, a fost luat cu asalt de un agresor înarmat. Autoritățile spun că există victime, dar nu au oferit încă o cifră exactă cu numărul răniților. Presa locală spune că peste 20 de oameni au fost răniți. La fața locului au ajuns polițiști și ambulanțe, care îi evacuează pe elevi și îi transportă la spital pe răniți.

UPDATE 23.30: Suspectul a fost prins de polițiști. Digi 24 precizează că au fost răniți între 20 și 50 de persoane.

Atacatorul este în continuare în libertate, informează BBC, potrivit relatărilor autorităților. La fața locului au intervenit și agenți FBI, iar părinții au venit disperați la liceu, pentru a-și vedea copiii. Mai multe persoane au fost rănite, dar nu se cunoaște încă numărul exact al victimelor.

Incidentul a avut loc la liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland, aflat la 72 de kilometri de Miami. Reuters menționează, potrivit surselor locale de presă că în jur de 20 de persoane au fost rănite. Imaginile transmise de la fața locului arată mai mulți elevi care fug din clădire ca să se salveze.

Digi24 informează, conform unor surse străine, că atacatorul ar fi chiar un elev care învață la acel liceu. De asemenea, cel puțin o persoană a fost ucisă de agresor.

 

Loading...