Atac armat într-o biserică din Texas! 26 de persoane au murit

Ultima actualizare:

    Mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la locul ataculuiFoto: Facebook
Mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la locul ataculuiFoto: Facebook

Masacru într-un lăcaş de cult din Texas! Mai multe persoane și-au pierdut viața, duminică, într-o biserică baptistă în urma unor focuri de armă trase de o persoană neidentificată, au informat autoritățile locale, preluate de agenția EFE.

Incidentul a avut loc într-o biserică situată în Sutherland Springs, la 45 km sud-est de San Antonio (Texas). La fața locului s-au deplasat numeroase echipaje ale poliţiei, după cum informează Fox News. Din primele informaţii, 26 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma acestui incident sângeros. Victimele au vârste între 5 şi 72 de ani. 

Martorii au povestit că atacul s-a produs în timpul slujbei religioase. Atatcatorul este un tânăr alb, pe care poliţia nu a vrut să îl indentifice, însă mass media americană a dezvăluit că el este Devin Patrick Kelley, în vârstă de 26 de ani, conform bbc.com. Kelley ar fi fost dat afară din Forţele Aeriene în 2014, după ce şi-ar fi atacat soţia şi copilul. Motivul atacului nu este încă clar. 

Conform poliţiei, atacatorul, îmbrăcat în negru şi cu o vestă antiglonţ, a deschis focul în faţa bisericii în jurul orei 11.30, ora Texasului, iar apoi a intrat în lăcaşul de cult. Când atacatorul a ieşit din biserică, unul dintre enoriaşi l-a urmat cu propria lui armă şi a tras în el. Atacatorul a fost găsit mort în maşina sa, dar nu se ştie dacă a murit de la o rană auto-indusă sau din cauza unui glonţ de la arma enoriaşului. 

În biserică au fost găsiţi 23 de morţi. Două victime au fost ucise la intrare, iar una şi-a pierdut viaţa la spital. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net