Un astrolog de 14 ani ne anunță că din toamnă ne paște un nou pericol. Despre ce este vorba

poza-1-89515151.jpg

Abhigya Anand, predictie, astrolog, indian, coronavirus, foamete, Sylvia Brown
Abhigya Anand e absolvent al filosofiei hinduse, deşi are doar 14 ani

Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani care a prezis încă din 2019 că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie până în aprilie 2020, iar China va fi ţara cea mai afectată, a făcut o nouă predicţie. Copilul spune că ne aşteaptă un alt pericol, chiar din această toamnă!

Abhigya Anand e absolvent al filosofiei hinduse, deşi are doar 14 ani! El s-a făcut cunoscut mai ales după ce în 2019 a prezis pandemia de coronavirus. A susţinut că omenirea se va confrunta „cu un pericol major” care va afecta cel mai mult China. Astrologul a anunţat atunci că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie până în aprilie 2020. Băiatul susţine că pandemia se va încheia pe 5 septembrie, însă omenirea nu trebuie să se bucure pentru că urmează să se confrunte cu o nouă ameninţare, informează adevarul.ro. Conjuncţia dintre Saturn şi Jupiter va fi la baza foametei cu care omenirea se va confrunta timp de câteva luni, spune astrologul indian.

Rămâne de văzut însă dacă predicţia lui se va adeveri. De asemenea, este greu de crezut că pandemia de coronavirus ar putea fi eradicată până la 5 septembrie, în condiţiile în care tot mai multe state se confruntă cu o avalanşă de cazuri noi, ca urmare a relaxării măsurilor de prevenire a răspândirii. Abhigya Anand este unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi din India. Până la vârsta de 7 ani, băiatul a vizitat mai multe temple, a studiat sanscrita, iar mai apoi a urmat cursuri de astrologie. Deşi mulţi nu i-au dat şanse, a devenit astfel cel mai tânăr absolvent al filosofiei hinduse cunoscute sub numele de Vastu Shastra.

O altă predicţie care a făcut înconjurul lumii este cea a psihologului Sylvia Browne, care, încă din 2008, a descris cu lux de amănunte modul în care societatea va fi afectată de noua boală: „În jurul anilor 2020 o boală severă ca pneumonia, se va răspândi în întreaga lume, afectând plămânii şi tuburile bronhice şi va rezista împotriva tuturor tratamentelor cunoscute. Între timp, boala va dispărea brusc de la sine aşa cum a apărut, iar 10 ani mai târziu va apărea din nou, dispărând în cele din urmă definitv”. Cartea Sylviei Brown a devenit un best-seller internaţional.

Loading...