Ăsta da noroc! Cum a reuşit un medic britanic să scape din colţii unui rechin

Ultima actualizare:

    Charlie a povestit cum a reuşit să scape cu viaţăcaptură Youtube
Charlie a povestit cum a reuşit să scape cu viaţăcaptură Youtube

A fost la un pas de moarte, iar acum le poveşte tuturor experienţa îngrozitoare prin care a trecut. Charlie Fry, un medic britanic stabilit în Australia de două luni, a fost a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surf în apropiere de Sydney. Bărbatul a reuşit să se salveze după ce şi-a amintit un tutorial de pe YouTube realizat de Mick Fanning, un celebru surfer care a supravieţuit întâlnirii cu un rechin alb în 2015.

„În apă mă gândeam doar că voi muri, nici măcar nu am realizat că m-a muşcat”, a povestit bărbatul, care este pasionat de surf. El se afla cu mai mulţi prieteni în largul plajei Avoca, la nord de Sydney. La un moment dat a fost atacat de un rechin, care a încercat să-i smulgă braţul, scrie Daily Mail.

Bărbatul a reacţionat aşa cum învăţase dintr-un tutorial de pe YouTube realizat de surferul Mick Fanning. „Mi-am amintit ce zicea Mick, să îi dai un pum în nas. Aşa că am început să-l lovesc cu putere”, a mai spus Charlie, care a reuşit după să se urce pe placă şi să-şi avertizeze prietenii.

Ajuns la mal, medicul a observant rana de la mână şi a fost transportat la spital. Din fericire, s-a ales doar cu o muşcătură şi o sperietură soră cu moartea. Chiar şi aşa, britanicul a declarat că nu are de gând să stea departe de ocean şi că imediat ce-şi va da bandajul jos se va întorce pe placa de surf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net