Asta da mireasă îndrăzneaţă! Invitaţii nici nu au putut să-i vadă faţa

mireasa.jpg

Asta da mireasă îndrăzneaţă! Invitaţii nici nu au putut să-i vadă faţa
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Nu este deloc uşor să-ţi alegi ţinuta perfectă pentru nuntă şi nu mai este de ascuns că mireasa vrea să se asigure că este în centrul atenţiei.

O mireasă a făcut acest lucru cu succes şi s-a asigurat că toţi ochii vor fi aţintiţi asupra ei, când a ales să poarte în cea mai importantă zi din viaţa ei o pălărie imensă din paie, ce a costat 600 de lire sterline, ce i-a acoperit faţa şi umerii. 

O tânără a postat câteva fotografii cu mireasa îndrăzneaţă pe un grup de Facebook pentru a arăta că "banii nu pot cumpăra bunul gust" şi că, uneori, se ajunge chiar la momente penibile.

Cea surprinsă în fotografii este actriţa daneză Emma Rosenzweig Leth, care a spus "da" într-o rochie transparentă, în cadrul unei ceremonii luxoase.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Brigitte şi Florin Pastramă, scandal în luna de miere, pe Coasta de Azur: ”Lasă paharul. Nu mai conduci, gata!”

Suma uriaşă pe care o încasează, cu adevărat, Ana Morodan: ”Muncesc pentru bani, nu pentru nişte bani!”

Loading...

Citește și

  • Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana (35 de ani), a rămas cu amintiri frumoase de la nunta surorii ei.

  • Mihaela Minea e îmbrăcată în rochia de mireasă la care a visat luni de zile. Simplă, complet albă. Tânăra de 23 de ani este aşezată într-un sicriu. Viaţa i-a spus „Nu" cu doar câteva minute înainte ca ea să-i jure credinţă veşnică soţului ei în faţa lui Dumnezeu.

  • Cunoscuta soţie a lui Irinel Columbeanu va prezenta sâmbătă la Oradea ultimele tendinţe în materie de rochii de mirese. Ea va fi „surpriza" oferită orădenilor de către organizatorii Expomariage, eveniment care începe vineri, la Sala Sporturilor Antonio Alexe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1