Asistenta personală a lui Meghan Markle și-a dat demisia! Este a patra angajată care pleacă de lângă ea

Ultima actualizare:

    Demisiile în lanț din jurul ducesei de Sussex alimentează zvonurile privind presupusul „caracter” dificil al soției lui HarryFoto: Getty
Demisiile în lanț din jurul ducesei de Sussex alimentează zvonurile privind presupusul „caracter” dificil al soției lui HarryFoto: Getty

Mâna dreaptă a lui Meghan Markle și-a dat demisia! Asistenta personală a ducesei de Sussex va pleca după ce cuplul regal se va muta la Windsor, la sfârșitul lunii aprilie.

Amy Pickerill, asistenta personală a lui Meghan Markle, va pleca din țară, potrivit Daily Mail. Ea susține că demisia ei a fost în termeni buni și că s-a înțeles foarte bine cu ducesa de Sussex. Amy a acceptat să rămână alături de soția prințului Harry până când aceasta va naște. Fosta actriță americană va deveni mămică la sfârșitul lunii aprilie sau la începutul lui mai. Alți patru membri ai staff-ului ducesei au demisionat în ultimele cinci luni. 

O altă asistentă a lui Meghan Markle a demisionat în noiembrie anul trecut. Melissa Touabti a mai lucrat și pentru Robbie Williams și Madonna. Aceasta a spus că a demisionat din motive personale. 

Asistenta personală a prințului Harry a demisionat în decembrie

În urmă cu câteva luni, asistenta personală a prințului Harry, Samantha Cohen, a demisionat după 17 ani în serviciul familiei regale. Supranumită „Pantera”, Cohen a fost cea care a învățat-o pe Meghan Markle tot ce știe despre familia regală. Gurile rele spun că aceste demisii în lanț au legătură cu „firea dificilă” a soției prințului Harry.

Citește și

Meghan Markle, noua prințesă Diana? Tacticile de PR pe care le utilizează ducesa au fost „inventate” de mama lui Harry

Meghan Markle, singură și izolată la petrecerea organizată la Palatul Buckingham! Limbajul corporal spune totul

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net