Asistentă medicală, acuzată că face des sex cu un pacient. Replica ei a fost neașteptată

asistenta.jpg

asistenta sex pacient
Asistenta i-a făcut sex oral pacientului
Foto Metro.co.uk

O asistentă medicală din Marea Britanie a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu un pacient. Investigațiile au arătat că femeia se ducea de două ori pe săptămâna acasă la pacient și nu în interes de serviciu, dar asistenta s-a apărat și a dat tuturor o replică neasteptată.

Julie Porthouse a recunoscut că a mers periodic acasă la unul dintre pacienți unde i-a arătat tatuajul de pe spate și i-a făcut sex oral, dar a negat că i-ar fi arătat și sânii, informează Metro.co.uk. De asemenea, ea a argumentat că a făcut acest lucru pentru a-i oferi sprijin emoțional.

Julie a declarat că tatăl pacientului murise, astfel că începuse să aibă stări de anxietate. Câte o partidă de sex a fost se pare numai bună pentru a-l scoate pe pacient din stres.

Inițial. Asistenta nu se aștepta să fie prinsă în fapt și să fie pusă sub acuzare. Ea este în continuare audiată de procurori.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1